Black Friday de Vară la ALTEX 2024

Clic si Vezi Promoția!

Vare merită sărbătorită cu reduceri călduroare, de aceea Altex, cel mai mare magazin de electronice și electrocasnice din România, s-a gândit că un Black Friday de Vară la ALTEX este cea mai bună idee de a sărbători venirea căldurii, iar ideea este susținută cu bucurie de toată lumea, de la mic, la mare.

La Altex, vara se sărbătorește cu un Black Friday de Vară

Dacă deja ți-ai făcut planurile de vara asta, dar ai nevoie de o serie de lucruri de achiziționat, ca de exemplu un laptop pentru gaming, un nou telefon ultimul model de la brandul preferat cu care să faci cele mai tari poze vara asta, atunci campania Black Friday de Vară la ALTEX este evenimentul dedicat ție.

Prețurile se topesc: până la 80% reduceri la produsele mult dorite

Black Friday de vară este șansa unică de care trebuie să profiți pentru a avea o vară de neuitat. Achiziționază cele mai dorite produse la cele mai mici prețuri cu putință: până la 80% la toate produsele.

Cum afli când începe Black Friday de Vară la ALTEX?

Atunci când temperaturile sunt foarte ridicate, începe și campania de Black Friday de Vară la ALTEX. Așa o fi sau nu, dar cel mai bine, pentru a avea certitudinea că vei afla din timp când este prima zi de Black Friday de Vară la ALTEX, intră din când în când pe pagina aceasta, dedicată tuturor campaniilor desfășurate pe întreg anul, pentru a afla cu precizie toate informațiile necesare despre evenimentul mult așteptat.

Cum poți prinde cele mai tari oferte, fără să se epuizeze până reușești să comanzi?

Pentru a prinde cele mai tari oferte de Black Friday, este esențial să îți faci un cont de utilizator, acțiune care îți va ușura comanda produsului preferat. Îți faci cont, iar prin doar câteva clickuri vei comanda simplu, sigur și rapid produsul direct la tine acasă.

Extra beneficii la pachet de Black Friday de Vară la ALTEX

Pe lângă super ofertele puse în joc, ai și o serie de extra beneficii:
– livrare gratuită
– rezervare online și ridicarea produsului din magazin
– returnarea produsului în 31 de zile
– instalarea produsul de către echipa Altex
– livrare până la ușă
– garanție extinsă
– plată în rate

Practic, ai toate motivele din lume să te bucuri de super ofertele Black Friday de vara. Spor la cumpărat cele mai arzătoare produse și să-ți faci o vară de poveste cu ajutorul produselor Altex comandate!

Promotii ALTEX 2024