Black Friday PRO la Yellow Store 2022

Clic si Vezi Promo╚Ťia!

Dac─â e╚Öti pasionat de fotografie ╚Öi ├«╚Ťi dore╚Öti s─â investe╚Öti cu cap ├«n pasiunea ta, de ce nu, s─â o transformi ├«n art─â, magazinul Yellow Store este garantat destina╚Ťia care nu trebuie s─â-╚Ťi scape. Aici g─âse╚Öti cea mai variat─â gam─â de produse de la renumitul brand Nikon, pentru a alege ceea ce ╚Ťi se potrive╚Öte.

Dovad─â c─â ├«╚Öi cunosc publicul ╚Ťint─â, cei de la magazinul Yellow Store organizeaz─â ocazional campanii extrem de atr─âg─âtoare, oferind ocazia pasiona╚Ťilor de fotografie s─â se ÔÇ×echipezeÔÇŁ cu aparatura pe care o viseaz─â, dar la pre╚Ťuri mai mici.

ÔÇ×Black Friday PRO la Yellow StoreÔÇŁ, o campanie dedicat─â pasiunii pentru fotografie

Campania ÔÇ×Black Friday PRO la Yellow StoreÔÇŁ, inspirat─â din cea mai cunoscut─â s─ârb─âtoare a reducerilor, ╚Öi anume, Black Friday, este dedicat─â tuturor pasiona╚Ťilor de fotografie, aceasta reprezent├ónd ocazia unic─â de a cump─âra aparatura de vis la reduceri de p├ón─â la 60%.

Reduceri de p├ón─â la 60% la o selec╚Ťie generoas─â de produse

Reducerile din cadrul campaniei ÔÇ×Black Friday PRO la Yellow StoreÔÇŁ vor acoperi o gam─â generoas─â de aparate foto Nikon ╚Öi obiective NIKKOR, clien╚Ťilor oferindu-li-se ├«n plus ╚Öi o serie de extra beneficii care vor aduce satisfac╚Ťie ╚Öi z├ómbete pe chip.

Extra beneficii: garan╚Ťie, plat─â ├«n rate f─âr─â dob├ónd─â, accesorii garantate 100%, configurare gratuit─â

La Yellow Store, vei g─âsi mai mult dec├ót un simplu magazin online dedicat fotografiei, vei g─âsi ├«n╚Ťelege ╚Öi sus╚Ťinere pentru pasiona╚Ťii de fotografie. Astfel, beneficiezi de:

  • Garan╚Ťie de durat─â: dovada calit─â╚Ťii produselor
  • Plat─â ├«n rate f─âr─â dob├ónd─â: pentru c─â pasiunea merit─â tr─âit─â acum ╚Öi nu mai t├órziu
  • Accesorii garantat 100% originale: ai garantat cele mai bune ╚Öi calitative accesorii de pe pia╚Ť─â
  • Configurare gratuit─â: dac─â ai nevoie de ajutor, Yellow Store este aici pentru a seta produsele corect, garan╚Ťia calit─â╚Ťii ╚Öi a rezultatelor pe care le visezi.

C├ónd are loc campania ÔÇ×Black Friday PRO la Yellow StoreÔÇŁ?

Campania cu perioad─â limitat─â de desf─â╚Öurarea va fi anun╚Ťat─â, a╚Öa cum deja te-am obi╚Önuit, pe blackfriday.ro, de aceea ├«╚Ťi recomand─âm s─â intri c├ót mai des pe site-ul nostru, pentru a fi la curent cu toate produsele aflate la reduceri, dar ╚Öi cu toate campaniile organizate de c─âtre cei de la Yellow Store.

Investe╚Öte cu cap ├«n pasiunea ta ╚Öi achizi╚Ťioneaz─â-te aparatura profesional─â de care ai nevoie ├«n cadrul campaniei Black Friday PRO de la Yellow Store!

Promotii YellowStore 2022