Black Friday PRO la Yellow Store 2024

Clic si Vezi Promoția!

Dacă ești pasionat de fotografie și îți dorești să investești cu cap în pasiunea ta, de ce nu, să o transformi în artă, magazinul Yellow Store este garantat destinația care nu trebuie să-ți scape. Aici găsești cea mai variată gamă de produse de la renumitul brand Nikon, pentru a alege ceea ce ți se potrivește.

Dovadă că își cunosc publicul țintă, cei de la magazinul Yellow Store organizează ocazional campanii extrem de atrăgătoare, oferind ocazia pasionaților de fotografie să se „echipeze” cu aparatura pe care o visează, dar la prețuri mai mici.

„Black Friday PRO la Yellow Store”, o campanie dedicată pasiunii pentru fotografie

Campania „Black Friday PRO la Yellow Store”, inspirată din cea mai cunoscută sărbătoare a reducerilor, și anume, Black Friday, este dedicată tuturor pasionaților de fotografie, aceasta reprezentând ocazia unică de a cumpăra aparatura de vis la reduceri de până la 60%.

Reduceri de până la 60% la o selecție generoasă de produse

Reducerile din cadrul campaniei „Black Friday PRO la Yellow Store” vor acoperi o gamă generoasă de aparate foto Nikon și obiective NIKKOR, clienților oferindu-li-se în plus și o serie de extra beneficii care vor aduce satisfacție și zâmbete pe chip.

Extra beneficii: garanție, plată în rate fără dobândă, accesorii garantate 100%, configurare gratuită

La Yellow Store, vei găsi mai mult decât un simplu magazin online dedicat fotografiei, vei găsi înțelege și susținere pentru pasionații de fotografie. Astfel, beneficiezi de:

  • Garanție de durată: dovada calității produselor
  • Plată în rate fără dobândă: pentru că pasiunea merită trăită acum și nu mai târziu
  • Accesorii garantat 100% originale: ai garantat cele mai bune și calitative accesorii de pe piață
  • Configurare gratuită: dacă ai nevoie de ajutor, Yellow Store este aici pentru a seta produsele corect, garanția calității și a rezultatelor pe care le visezi.

Când are loc campania „Black Friday PRO la Yellow Store”?

Campania cu perioadă limitată de desfășurarea va fi anunțată, așa cum deja te-am obișnuit, pe blackfriday.ro, de aceea îți recomandăm să intri cât mai des pe site-ul nostru, pentru a fi la curent cu toate produsele aflate la reduceri, dar și cu toate campaniile organizate de către cei de la Yellow Store.

Investește cu cap în pasiunea ta și achiziționează-te aparatura profesională de care ai nevoie în cadrul campaniei Black Friday PRO de la Yellow Store!

Promotii YellowStore 2024