Reducere Telefon Apple iPhone 8 Plus Black Friday 2022

Clic si Vezi Oferta!

Telefon Apple iPhone 8 Plus, in nuante de argintiu, auriu si gri, este realizat din cea mai rezistenta sticla. Aceste detalii de design se imbina de minune cu insertiile de aluminiu de pe margini. Este un produs facut sa reziste la orice tip de soc, la apa sau la praf. La fel ca in cazului noului iPhone X, iPhone 8 se poate incarca wireless, cu ajutorului device-ului AirPower.

Fotografiile realizate cu noul iPhone 8 vor fi mult mai clare, datorita display-ului Retina HD, acum imbunatatit cu True Tone. Aceasta noua tehnologie echilibreaza automat proportiile de alb din cadru, pentru rezultate de senzatie. Camera de 12 MP, alaturi de noile filtre pentru fotografie si senzorii performanti pentru stabilizare ridica acum fotografia la rang de arta.

Noul procesor A11 Bionic este cu 70% mai rapid decat anteriorul A10 Fusion, in timp ce nivelul bateriei tale ofera aceeasi durata excelenta de viata. Noul procesor permite instalarea aplicatiilor de realitate agumentata, deschizand astfel un nou capitol pentru App Store.

Asadar, noua generatie de iPhone-uri este aici, cu o multime de caracteristici noi, imbunatatiri ale performantelor tehnologice si un design cu totul diferit. Realitatea augmentata si-a facut in sfarsit loc in lumea iPhone, iar faptul ca cei de la Apple au hotarat in sfarsit sa introduca modul de incarcare wireless pentru device-urile lor, va fi de mare ajutor pentru toti posesorii de iPhone, Apple Watch, Air Pods.

Magazine cu Reduceri iPhone Black Friday 2022

Branduri iPhone Black Friday 2022