Reducere Telefon Apple iPhone X Black Friday 2021

Clic si Vezi Disponibilitatea!

Telefon smartphone Apple iPhone X este viziunea Apple, aceea de a crea un iPhone cu ecran de la o margine la alta.Un ecran atat de captivant, incat dispozitivul in sine, reuseste sa se piarda cu totul in experienta utilizarii. Inteligent incat raspunde la atingere, voce si chiar si la o privire. Cu iPhone X privesti direct in viitor.

Ecran Super Retina

La iPhone X, dispozitivul este ecranul.Un Super Retina de 5,8″ complet nou, care incape perfect in mana si iti incanta ochii.

Tehnologie inovatoare

Ecranul telefonului este construit folosind tehnici si tehnologii noi, aceastea permit afisajul sa urmareasca perfect curbele telefonului pana la marginile elegant rotunjite.

OLED conceput pentru iPhone X

Primul ecran OLED care reuseste sa se ridice la standardele iPhone, prezinta culori clare si uimitoare, negru autentic, luminozitate perfecta si o rata de contrast de 1.000.000:1.

Design complet nou

IPhone X are cea mai rezistenta sticla vazuta pana acum la un smartphone, atat pe partea din fata cat si pe cea din spate. Otel inoxidabil chirurgical. Incarcare wireless si rezistent la apa si praf.

Gesturi intuitive

Pentru o experienta naturala si intuitiva poti sa folosesti gesturile familiare. In loc sa apesi pe un buton, o singura glisare pe care o poti face oriunde, te duce la ecranul principal.

Autentificare sigura

Fata ta poate sa fie parola ta. Face ID este noua modalitate de a debloca si a te autentifica – o metota la fel de sigura ca, autentificarea cu Touch ID.

Cartografiere faciala.

Face ID utilizeaza tehnologia camerei TrueDepth si este usor de configurat. Aceasta proiecteaza si proceseaza peste 30.000 de puncte invizibile pentru a crea in profunzime o harta precisa a fetei tale.

Camere optimizate

Telefonul iPhone X detine un senzor de 12 MP mai mare si mai rapid. Un nou filtru de culoare. Pixeli mult mai profunz si o noua camera telefoto cu OIS.

OIS dual

Ambele camere posterioare au stabilizare optica a imaginii si obiective rapide pentru poze si videoclipuri spectaculoase, chiar si in conditii de luminozitate scazuta.

Zoom optic

Unghiul larg si camerele telefoto de pe iPhone X permit zoom optic, precum si zoom digital de pana la 10x pentru poze si 6x pentru videoclipuri.

Animoji

Camera TrueDepth analizeaza peste 50 de miscari musculare diferite pentru a-ti oglindi expresiile prin 12 Animoji. Scoate la lumina personajele din tine – fie ca e vorba de un ursulet panda, un porcusor sau un robot.

Un spatiu minuscul gazduieste cele mai sofisticate tehnologii dezvoltate vreodata de Apple, camere si senzori ce permit pana si Face ID.

Iluminare Portret

Cu noua functie in modul Portret- Iluminare Portret- realizezi efecte impresionante de lumina, la calitatea profesionala pe care o doresti.

Noile camere sesizeaza profunzimea si cartografierea faciala precisa, reusind sa creeze efecte uimitoare de lumina si fotografii de o calitate profesionala.

AirPower

Introducerea tehnologiei AirPower mat. Doar setati-va iPhone-ul, Apple Watch si AirPods oriunde pentru a le incarca fara fir.

Procesor neural

Telefonul are cel mai puternic si inteligent cip vazut vreodata la un smartphone, si anume A11 Bionic, cu un procesor neural capabil de pana la 600 de miliarde de operatiuni pe secunda.

CPU mai rapid

Cele patru nuclee de eficienta din complet noua CPU sunt cu pana la 70% mai rapide comparativ cu A10 Fusion. Iar cele doua nuclee de performanta sunt cu pana la 25% mai rapide.

Recunoastere adaptiva

Sistemul de invatare automata permite caracteristicii Face ID sa se adapteze la schimbarile aspectului tau in timp.

Eficienta energetica

Un controler de performanta de a doua generatie si un design special al bateriei, cu o autonomie care dureaza cu pana la 2 ore mai multe intre incarcari, comparativ cu iPhone 7.

GPU proiectat de Apple

Noua GPU cu 3 nuclee, proiectata de Apple, este cu pana la 30% mai rapida decat A10 Fusion.

Incarcare wireless

Fara un cablu de incarcare obligatoriu, iPhone X este cu adevarat proiectat pentru un viitor wireless.

Incarca cu ajutorul statiilor si suporturilor de incarcare din hoteluri, cafenele si aeroporturi din toata lumea.

Magazine cu Reduceri iPhone Black Friday 2021

Branduri iPhone Black Friday 2021