Back to School la Libris 2024

Clic si Vezi Promoția!

Începerea școlii este un moment important atât în viața părinților, cât și în cea a copiilor, fiind etapa de pregătire ca la carte a celor mici pentru un nou an școlar presărat de succes.

Copiii au nevoie de manuale, cărți de exerciții, dicționare și multe alte materiale de calitate, de la cei mai buni autori, de aceea noul an școlar presupune resurse financiare și de timp investite. Multe magazine online vin în ajutorul părinților cu fel și fel de campanii atrăgătoare, pentru a-i ajuta să treacă mai ușor peste pregătirile necesare, iar unul dintre acestea este și Libris.ro, cea mai mare librărie online din România.

Campania „Back to School la Libris” te pregătește ca la carte pentru școală

Pentru a susține părinții așa cum trebuie, cei de la Libris.ro s-au gândit că lansarea unei campanii speciale pentru acest moment este o idee bună și cu numeroase beneficii pentru toată lumea, iar noi spunem că nu s-au înșelat.

Reduceri de până la 60% pentru o selecție generoasă de materiale pentru copii

În cadrul campaniei „Back to School la Libris” vei descoperi o ofertă extrem de generoasă de mii de manuale școlare și cărți de specialitate ce te așteaptă să le descoperi și să le iei cu tine acasă, atât în limba română cât și în limbile străine dorite. Copilul tău merită tot ce-i mai bun pentru o dezvoltare armonioasă, de aceea este esențial să alegi ceea ce i se potrivește.

Cum afli când începe campania Back to School la Libris?

Începerea campaniei cu siguranță va fi anunțată pe blackfriday.ro, așa cum deja te-am obișnuit atunci când vine vorba de campanii. Dacă ești un pasionat al cărților, al muzicii și al jocurilor, atunci îți recomandăm să fii cu ochii pe noi, pentru a fi la curent cu cele mai tari oferte încă din primele ore de la lansare.

De ce Libris.ro?

Libris oferă o gamă variată de cărți, filme, muzică, fiind o librărie online diversificată pentru toate vârstele.  Sub sloganul „Respect pentru oameni și cărți”, cei de la Libris pun la dispoziția ta cărțile preferate, cele mai recente filme și o selecție de CD-uri de muzică de calitate. De asemenea, Libris susține educația de calitate și obiceiurile sănătoase de petrecere a timpului liber, prin intermediul jocurilor de dezvoltare armonioasă atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari.

Pregătește-ți copilui cu toate cele necesare profitând de campania „Back to School la Libris” și investește cu cap în pregătirea copilului tău pentru școală.

 

Promotii Libris 2024