Cele mai bune baterii auto 2020! Ce se cauta acum!

Dac─â e╚Öti ├«n c─âutarea celor mai bune baterii auto de pe pia╚Ť─â din prezent, care s─â se potriveasc─â perfect ma╚Öinii tale, atunci ai venit unde trebuie. Iat─â ce trebuie s─â urm─âre╚Öti la o baterie auto dac─â vrei s─â ai certitudinea c─â aceasta este cea mai recomandat─â baterie pentru tine ╚Öi a╚Ötept─ârile tale. O serie de idei ╚Öi sugestii venite direct de la speciali╚Ötii ├«n domeniu. Hai s─â vezi despre ce e vorba!

Cele mai bune baterii auto 2020

E╚Öti ├«n c─âutarea celor mai bune baterii auto? Ai venit unde trebuie! ╚Üi-am preg─âtit cele mai bune produse din magazinele specializate ├«n baterii auto, astfel ├«nc├ót tu s─â alegi cea mai bun─â baterie auto pentru tine ╚Öi ma╚Öina ta. Baterii auto puternice, cu o durat─â mare de via╚Ť─â, la un pre╚Ť care s─â te satisfac─â. D─â click ╚Öi descoper─â care sunt cele mai bune baterii auto din prezent conform speciali╚Ötilor:

Magazine cu Cele mai bune baterii auto 2020

Cele mai cunoscute magazine de baterii auto de pe pia╚Ť─â? ╚Üi le-am preg─âtit noi pe toate, dup─â c─âut─âri minu╚Ťioase ╚Öi document─âri am─ânun╚Ťite. Iat─â care sunt cele mai vizitate, c─âutate ╚Öi apreciate magazine online specializate ├«n baterii auto, pentru ca tu s─â fii pe deplin mul╚Ťumit at├ót de calitate, c├ót ╚Öi de pre╚Ťul pe care l-ai investit. Iat─â care sunt cele mai apreciate magazine atunci c├ónd vine vorba de baterii auto:

Branduri cu Cele mai bune baterii auto 2020

Ai pornit ├«n c─âutarea celor mai renumite baterii auto pentru ma╚Öina ta, care s─â fac─â fa╚Ť─â temperaturilor sc─âzute? ╚Üi le-am preg─âtit noi pe toate dup─â c─âut─âri am─ânun╚Ťite! Iat─â care sunt brandurile cele mai c─âutate, apreciate ╚Öi cu cele mai bune recenzii din partea utilizatorilor atunci c├ónd vine vorba de baterii auto. D─â click ╚Öi descoper─â brandul preferat, cu produsele cele mai bune ╚Öi potrivite nevoilor ╚Öi dorin╚Ťelor tale. Spor la cump─ârat!

Achizi╚Ťionarea uneia dintre cele mai bune baterii auto ne scap─â de episoadele nepl─âcute c├ónd ma╚Öina nu porne╚Öte pentru c─â a murit bateria sau pentru c─â temperaturile sc─âzute din timpul iernii ne-a ÔÇ×├«nghe╚ŤatÔÇŁ bateria.

Dac─â ╚Öi ╚Ťie ├«╚Ťi sunt cunoscute astfel de episoade, ├«nseamn─â c─â ai nevoie de o baterie care s─â se potriveasc─â ma╚Öinii tale ╚Öi s─â nu te lase atunci c├ónd ai nevoie mai mare de ea (c├ónd trebuie s─â ajungi urgent undeva, c├ónd ├«nghe╚Ťi de frig etc.)

Rolul bateriei este esen╚Ťial la o ma╚Öin─â, ├«ntruc├ót ea genereaz─â energia care este necesar─â pentru ca motorul ma╚Öinii s─â porneasc─â.

├Än func╚Ťie de compozi╚Ťia intern─â a bateriei, sunt determinate ╚Öi:

  • tensiunea ei exprimat─â ├«n Vol╚Ťi (V)
  • capacitatea ei de acumulare exprimat─â ├«n Amperi/ora (Ah)
  • puterea ei exprimat─â ─ân Amperi (A)

Cum afli toate acestea? Pur și simplu citind eticheta fiecărei baterii în parte.

La ce trebuie s─â fim aten╚Ťi c├ónd achizi╚Ťion─âm cea mai bun─â baterie auto?

La urm─âtoarele aspecte:

  • Voltajul

├Än func╚Ťie de ma╚Öina pentru care vrei s─â achizi╚Ťionezi bateria, vei ╚Ťine cont ╚Öi de voltajul bateriei. Dac─â ai un autoturism, atunci 12V este tensiunea potrivit─â, mai mare este recomandat─â pentru motoarele foarte puternice, cum ar fi camioanele, iar mai mic─â, pentru motociclete. Nu prea ai cum s─â dai gre╚Ö, trebuie doar s─â re╚Ťii aceste intervale.

  • Capacitatea de acumulare/or─â

Un aspect la care ╚Öoferii deseori gre╚Öesc ╚Öi nu ├«n mod voit, ci din necuno╚Ötin╚Ť─â de cauz─â. Ce este esen╚Ťial s─â ╚Ötii, pentru a face alegerea corect─â, este faptul c─â unui motor pe benzin─â ├«i este suficient─â o baterie cu o capacitate cuprins─â ├«ntre 45-75Ah, ├«n timp ce un motor diesel are nevoie de o baterie de o capacitate de minimum 70Ah, astfel ├«nc├ót motorul s─â porneasc─â f─âr─â probleme, inclusiv iarna, ├«n dimine╚Ťile geroase.

  • Puterea bateriei ┬á

Un aspect deosebit de important, care ├«ns─â nu este bogat ├«n seam─â de c─âtre foarte mul╚Ťi ╚Öoferi este puterea bateriei, esen╚Ťial─â pentru ca motorul s─â porneasc─â repede ╚Öi ├«n condi╚Ťii normale. Dac─â aceasta este slab─â sau insuficient─â, motorul nu va porni, iar noi ne vom enerva f─âr─â s─â ╚Ötim c─â este de fapt vina noastr─â.

Curentul de pornire necesar pentru ma╚Öina noastr─â este determinat de capacitatea cilindric─â a motorului (cm3) ╚Öi de tipul de carburant folosit. Astfel, un motor pe benzin─â are nevoie de un curent de pornire mult mai slab (450-650A) dec├ót un motor diesel, care are nevoie de o putere a bateriei de la 650A ├«n sus, ├«n func╚Ťie de capacitatea cilindric─â ╚Öi echipare.

  • Dimensiunea bateriei

Un aspect deosebit de important, deoarece fiecare ma╚Öin─â are un spa╚Ťiu dedicat bateriei, iar dac─â bateria aleas─â nu se ├«ncadreaz─â ├«n dimensiunile specificate, aceasta nu va intra ╚Öi practic o vei achizi╚Ťiona degeaba. Dac─â este prea mic─â, iar nu este recomandat, fiind un adev─ârat pericol de explozie sau incendiu. A╚Öadar, mare aten╚Ťie la dimnesiunea bateriei.

Acum cu siguran╚Ť─â po╚Ťi porni ├«n c─âutarea cele mai bune baterii auto pentru ma╚Öina ta. Spor la c─âutat ╚Öi aten╚Ťie la indica╚Ťiile de mai sus, sunt esen╚Ťiale pentru a avea certitudinea c─â ai ales cea mai bun─â baterie pentru ma╚Öina ta.