Cele mai bune cauciucuri de iarnă noi 2021! Ce se cauta acum!

Iarna se apropie cu pași repezi iar mașina trebuie să fie echipată corespunzător, astfel încât temperaturile scăzute și vremea urâtă să nu reprezinte un impediment în pornirea la drum și ajungerea în siguranță la destinație. Rolul cauciucurilor de calitate este imens mai ales pe timp de iarnă, de aceea am pregătit câteve aspecte la care trebuie să acorzi atenție maximă atunci când intenționezi să-ți cumperi o pereche de cauciucuri noi.

Cele mai bune cauciucuri de iarnă noi 2021

Ești în căutarea celor mai bune cauciucuri de iarnă noi, garanția siguranței tale și a pasagerilor tăi în condiții specifice temperaturilor scăzute? Ți le-am selectat noi pe cele mai bune și ți le prezentăm mai jos. Dă click și vezi care sunt cauciucurile cele mai căutate, recomandate, cumpărate și bine cotate cauciucuri de iarnă, pentru că siguranța călătoriei tale pe timp de iarnă este prioritară:

Magazine cu Cele mai bune cauciucuri de iarnă noi 2021

Te întrebi care sunt magazinele online cele mai căutate de pe piață în care poți găsi cele mai bune și calitative cauciucuri de iarnă noi? Le-am selectat pentru tine, pentru a-ți ușura căutarea și a găsi simplu și rapid exact ceea ce îți dorești: cauciuri de iarnă noi calitative, recomandate pentru mașina ta și la un preț decent, pe care ți-l poți permite. Dă click și descoperă care sunt acestea:

Branduri cu Cele mai bune cauciucuri de iarnă noi 2021

Brandurile recunoscute pentru cele mai bune cauciucuri de iarnă în lumea toată? Le-am găsit noi pe toate după o căutare amănunțită și o documentare pe măsură, astfel încât să-ți fie mai simplă căutarea și printr-un simplu click să găsești exact ceea ce cauți: cauciucuri de iarnă noi de la un brand apreciat pentru calitate și siguranță, la un preț pe care să ți-l poți permite. Hai să le descoperi:

Cele mai bune cauciucuri de iarnă noi reprezintă un subiect la mare căutare, mai ales atunci când iarna se apropie cu pași repezi, iar noi ne dorim ca la sosirea ei să fim deja echipați corespunzător pentru temperaturile scăzute, pentru condițiile nefavorabile de circulat sau de călătorit.

Mai ales atunci când munca ta presupune multe călătorii cu mașina, este cu atât mai mare nevoia să investești în cele mai bune cauciucuri de iarnă, neapărat noi, care să-ți asigure siguranța până la destinație.

Pentru că este un subiect de maxim interes, am făcut o căutare amănunțită și o documentare pe măsură, astfel încât să-ți oferim cele mai utile informații despre cum să alegi dintr-o diversitate de modele de cauciucuri pe cele mai bune, apreciate și recomandate de către specialiști.

Înainte de a începe căutarea, răsfoiește puțin cartea mașinii, unde sunt trecute dimensiunile pe care le au roțile. Este esențial să-ți spunem, deși probabil știi asta, că nu trebuie să pui anvelope de altă dimensiune pentru că aceasta nu va trece ITP-ul iar dacă ești oprit de politie, riști să primești o amendă mare. După ce ai aflat dimensiunile, poți trece la căutat:

Sfaturi pentru a alege cele mai bune cauciucuri de iarnă

Indice sarcină cauciucuri

Indicele de sarcină este afișat pe cauciucuri și este util să știi greutatea mașinii pentru a ști la ce trebuie să te uiți. În cazul în care nu alegi indicele corect, riști să te alegi cu galme în  cauciucuri și nu cred că ți-ai dori asta. Dacă de exemplu ai o mașină cu o greutate de 1 5000 kg, indicele ar trebui să fie 98. Pură matematică, nu-i așa?

Indice viteză cauciucuri

În funcție de viteza maximă pe care mașina ta o poate ajunge, este indicat să alegi și cauciucurile potrivite, în deplină concordanță cu puterea mașinii. Indicele de viteza la cauciucuri este afișat în litere și variază de la A1 (5 km/h) la Y (300km/h). De exemplu, dacă și mașina ta poate rula până la 210 km/h, ca majoritatea, atunci indicele corect este H.

Nivel zgomot cauciucuri

Dacă te numeri printre persoanele care nu suportă zgomotul obositor făcut de cauciucuri, atunci trebuie să acorzi o atenție deosebită acestui aspect. Un nivel bun pentru cauciucuri este sub 70 dB (decibeli), care-ți garantează faptul că anvelopele tale sunt silențioase.

Putere de frânare

Din punctul nostru de vedere, cel mai important aspect. Puterea de frânare este marcată cu litere de la A la G, cele mai performante, premium, fiind cele cu primele litere, bineînțeles.

Consumul de carburant

Cu toții ne dorim să consumăm cât mai puțin carburant, nu-i așa? Atunci trebuie să acorzi atenție consumului de carburant, notat pe cauciucuri cu litere de la A (premium) la G. Diferența dintre prima și ultima valoare este imensă, ajunge până la 7,5%, deci optează să investești la început mai mult, ca să consumi mai puțin ulterior.

Sperăm că acum îți este clar la ce trebuie să fii atent când intenționezi să-ți cumperi următoarele cauciucuri de iarnă. Nu uita, siguranța are prioritate, de aceea investește în cele mai bune cauciucuri de iarnă.