Cele mai ieftine cauciucuri de iarnă 2023! Ce se cauta acum!

Cele mai ieftine cauciucuri de iarnă noi reprezintă un subiect de interes, mai ales acum, că iarnă se pregătește să se instaleze la noi, iar mașina trebuie să fie echipată corespunzător ca să ne asigure siguranță pe drumurile pe care circulăm. Pentru ca tu să găsești cele mai ieftine cauciucuri de iarnă noi, ți-am pregătit câteva sfaturi de la specialiști privind ceea ce trebuie să urmărești atunci când vine vorba de achiziționarea celor mai bune cauciuri ieftine și noi.

Cele mai ieftine cauciucuri de iarnă 2023

Ești în căutarea celor mai ieftine cauciucuri de iarnă noi, garanția siguranței tale și a pasagerilor tăi în condiții specifice temperaturilor scăzute? Ți le-am selectat noi pe cele mai bune și ți le prezentăm mai jos. Dă click și vezi care sunt cele mai ieftine, recomandate, cumpărate și bine cotate cauciucuri de iarnă, pentru că siguranța călătoriei tale pe timp de iarnă este prioritară:

Magazine cu Cele mai ieftine cauciucuri de iarnă 2023

Te întrebi care sunt magazinele online cele mai căutate de pe piață în care poți găsi cele mai ieftine și bune cauciucuri de iarnă noi? Le-am selectat pentru tine, pentru a-ți ușura căutarea și a găsi simplu și rapid exact ceea ce îți dorești: cauciuri de iarnă ieftine bune, recomandate pentru mașina ta și la un preț decent, pe care ți-l poți permite. Dă click și descoperă care sunt acestea:

Branduri cu Cele mai ieftine cauciucuri de iarnă 2023

Brandurile recunoscute pentru cele mai ieftine cauciucuri de iarnă noi în lumea toată? Le-am găsit noi pe toate după o căutare amănunțită și o documentare pe măsură, astfel încât să-ți fie mai simplă căutarea și printr-un simplu click să găsești exact ceea ce cauți: cauciucuri de iarnă ieftine noi de la un brand apreciat pentru calitate și siguranță, la un preț pe care să ți-l poți permite. Hai să le descoperi:

Echiparea mașinii pe timp de iarnă cu o pereche de cauciucuri corespunzătoare reprezintă una dintre pregătirile de iarnă pe care fiecare dintre noi o are în plan, dar mai ales persoanele care circulă extrem de mult cu mașina și care simt nevoia să investească în cele mai bune cauciucuri de iarnă, neapărat noi, care să le asigure siguranța până la destinație.

Când bugetul însă nu ne permite să investim atât de mult pe cât ar trebui și pe cât ne-am dori, căutăm pe internet sfaturi despre cum să le alegem pe cele mai bune dintre cele mai ieftine.

Ne dorim să cumpărăm o pereche de cauciucuri noi, dar și de bună calitate, la un preț accesibil pentru buzunarul nostru. Pentru că știm cât de greu este să găsim cauciucurile care să îndeplinească toate cerințele de mai sus, am apelat la specialiștii în domeniu, pentru a-ți oferi câteva sfaturi despre cum să alegi cele mai ieftine cauciucuri noi pentru mașina ta. Iată ce am aflat:

Cum să alegi cele mai ieftine cauciucuri noi

Primul pas este să identifici în cartea mașinii dimensiunile pe care le au roțile. Este esențial să-ți spunem, deși probabil știi asta, că nu trebuie să pui cauciucuri de altă dimensiune, întrucât mașina nu va trece ITP-ul iar dacă ești oprit de politie, riști să primești o amendă mare. După ce ai aflat dimensiunile, poți trece la căutat.

Atenție maximă la puterea de frânare

Fără îndoială cel mai important aspect, mai ales atunci când vine vorba de iarnă și circulatul în condițiile specifice de iarnă este puterea de frânare. Puterea de frânare este marcată cu litere de la A la G, cele mai performante, premium, fiind cele cu primele litere, bineînțeles.

Indice sarcină cauciucuri

Indicele de sarcină este afișat pe cauciucuri și este esențial să știi greutatea mașinii pentru a ști la ce trebuie să te uiți. În cazul în care nu alegi indicele corect, riști să te alegi cu galme în cauciucuri și nu cred că ți-ai dori asta. Dacă de exemplu ai o mașină cu o greutate de 1 5000 kg, indicele ar trebui să fie 98.

Umărește un nivel scăzut de consum carburant

Dacă ești în căutarea celor mai ieftine cauciucuri noi, trebuie să ai în vedere și consumul de carburant pe care îl presupune o nouă pereche de cauciucuri de iarnă, pentru a nu te trezi ulterior că ce ai luat pe mere ai dat pe pere, vorba românului.

Acordă așadar o atenție deosebită consumului de carburant, care este notat pe cauciucuri cu litere de la A (premium) la G. Diferența dintre prima și ultima valoare este imensă, ajunge până la 7,5%, așadar este alegerea ta dacă optezi să investești la început mai mult, ca să consumi mai puțin ulterior sau invers. Ține de alegerile fiecăruia.

Indice viteză cauciucuri

În funcție de viteza maximă pe care mașina ta o poate ajunge, este indicat să alegi și cauciucurile potrivite, în deplină concordanță cu puterea mașinii. Indicele de viteză la cauciucuri este afișat în litere și variază de la A1 (5 km/h) la Y (300km/h). De exemplu, dacă și mașina ta poate rula până la 210 km/h, ca majoritatea, atunci indicele corect este H.

Acum cred că îți este clar la ce trebuie să acorzi o atenție deosebită dacă îți dorești o pereche de cauciuri ieftine noi. Sfatul nostru este să investești mai mult în siguranța ta, care are prioritate, și să alegi cele mai bune cauciuri de iarnă, chiar dacă sunt mai scumpe. Spor la căutat și la găsit cauciucurile potrivite pentru tine și mașina ta.