Cel mai bun dezinfectant 2020! Ce se cauta acum!

Atunci când vine vorba de sănătatea noastră, cu toții ne întrebăm care este cel mai bun dezinfectant, ce trebuie să avem în vedere atunci când alegem dezinfectantul potrivit pentru noi. Ți-am pregătit mai jos principalele aspecte de care trebuie să ții cont atunci când alegi dezinfectantul cel mai bun pentru tine și familia ta, astfel încât acesta să omoare toate bateriile și microbii de pe suprafețele cu care intrați în contact.

Cel mai bun dezinfectant 2020

Ești în căutarea celui mai bun dezinfectant, care să-și dovedească eficiența încă de la prima aplicare? Pentru că ți-am citit gândurile și știm cât este de important să alegi dezinfectantul potrivit, care să îndeplinească cu brio cerințele tale, am făcut o listă cu cele mai apreciate produse pentru dezinfectat suprafețele, astfel încât tu să îl alegi simplu, sigur și rapid pe cel potrivit penteu tine. Dă click și comandă-l direct la tine acasă!

Magazine cu Cel mai bun dezinfectant 2020

Te întrebi în ce magazine online poți găsi dezinfectantul potrivit pentru tine și familia ta, mai ales dacă te confrunți cu sensibilitate a pielii sau cu reacții alergice? Ne-am documentat, am cercetat și am aflat care sunt magazinele de profil unde găsești produse de dezinfectat la cele mai bune prețuri și cu eficacitate maximă. Dă click, descoperă produsele și comandă-le pe cele care ți se potrivesc și răspund nevoilor tale.

Branduri cu Cel mai bun dezinfectant 2020

Cei mai cunoscuți producători de dezinfectant, apreciați în lumea toată pentru eficacitatea lor dovedită? Am pregătit cele mai cunoscute branduri de produse de dezinfectat, pentru ca tu să nu mai pierzi timp căutându-le. Trebuie doar să descoperi produsele puse la dispoziția consumatorilor și să le comanzi direct la tine acasă, simplu, sigur și rapid.

Cel mai bun dezinfectant este cel care își dovedește eficiența!

Zi de zi intrăm în contact cu suprafețe pline de microbi, iar a avea dezinfectant în casă este echivalent cu a avea apă, întrucât o curățenie ca la carte, care să distrugă toate bacteriile și microbii, este cheia unei sănătăți de fier a întregii familii, dovedit fiind faptul că principala sursă de îmbolnăvire pentru numeroase boli o reprezintă contactul cu suprafețe murdare.

Cum alegem însă dezinfectantul potrivit, pentru a avea certitudinea că acesta își face efectul? Îți spunem chiar noi, după ce ne-am documentat și am discutat cu specialiștii din domeniu.

Dezinfectantul trebuie să conțină o concentrație de minimum 60% alcool

Specialiștii spun că este de preferat să optăm pentru un produs cu minimum 60% alcool, deoarece această concentrație se dovedește a fi eficientă pentru a distruge bacteriile, microbii și virușii de pe mâini și suprafețele cu care intrăm în contact.

Organizația Mondială a Sănătății recomandă însă o concentrație de alcool de 70% în produsele folosite pentru dezinfectare împotriva coronavirusului COVID-19 care s-a răspândit în întreaga lume.

Optează pentru un dezinfectant tip gel

O altă recomandă ar fi ca în alegerea dezinfectantului potrivit, să optăm pentru un produs tip gel, întrucât, conform specialiștilor, această consistență se evaporă mai greu, iar efectul se dovedește a fi mai eficace.

Ce trebuie să conțină un dezinfectant cu eficacitate maximă și cât trebuie lăsat să acționeze?

Studiile au arătat că cea mai mare eficiență în dezinfectarea suprafețelor o au substanțele ce conțin între 62 și 71% etanol, 0,5% peroxid de hidrogen ori 0,1% hipoclorit de sodiu. În ceea ce privește timpul necesar pentru a-și face efectul, aceștia spun că un minut este suficient atunci când vorbim de un dezinfectant de calitate și care respectă compoziția de mai sus.

Atenție la dezinfectarea mâinilor!

Dacă pentru suprafețe putem opta pentru soluțiile menționate mai sus, atunci când vine vorba de mâini, trebuie să avem în vedere ca acestea să nu conțină clor, întrucât putem avea alergii și iritații la nivelul pielii. Când dezinfectați suprafețele, folosiți mănuși de cauciuc, care să vă asigure protecția necesară.

Acum că știi care este cel mai bun dezinfectant pentru tine, nu-ți rămâne decât să-l achiziționezi și să dezinfectezi suprafețele ca la carte. Spor să ai și grijă multă!