Cele mai bune cărți 2021! Ce se cauta acum!

Cărțile reprezintă lecții de viață din care suntem invitați să învățăm, adevărate surse de inspirație și de motivație, dar și de cunoștințe care ne îmbogățesc cultura și spiritul. Pentru că știm cât de importante sunt cărțile și pentru că ne dorim ca tu să citești cele mai bune cărți, ți-am pregătit un articol special în care reunim capodoperele și ți le prezentăm așa cum știm mai bine.

Cele mai bune cărți 2021

Ești în căutarea celor mai bune cărți de citit? Ți le-am pregătit noi pe toate, indiferent de genul preferat, de autor, de stil sau de subiect. Aici găsești cele mai apreciate, vândute și citite cărți, pentru că ceea ce se caută este interesant și captivant, nu-i așa? Dă click și descoperă ce mai citește lumea, pentru a te inspira și tu din alegerile lor, apoi comandă-le pe cele care îți fac cel mai mult cu ochiul.

Magazine cu Cele mai bune cărți 2021

Cauți cele mai bune oferte la cărți din magazinele online disponibile pe piață? Ți-am pregătit cele mai cunoscute și apreciate librării online, preferatele cititorilor din punct de vedere al raportului calitate-preț, astfel încât tu să alegi cele mai bune cărți la cele mai bune prețuri și traduceri (dacă optezi pentru cărți internaționale). Dă click și alege-ți magazinul online preferat cu cele mai apreciate cărți ale autorilor naționali și internaționali.

Branduri cu Cele mai bune cărți 2021

Brandurile au o poveste, iar când povestea înseamnă milioane de cărți editate, traduse și prezentate cu rafinament cititorilor de pretutindeni, brandurile își merită pe deplin respectul. Descoperă care sunt brandurile de cărți cele mai cunoscute și apreciate de cititorii români și nu numai, astfel încât fiecare lectură să fie mai mult decât o plăcere, să reprezinte o adevărată aventură plină de învățăminte. Click și spor la răsfoit!

Fiecare carte este o adevărată comoară, de aceea este extrem de greu să realizezi un top al celor mai bune cărți fără să implici subiectivitatea, mai ales dacă numărul celor citite la viața ta depășește ordinul sutelor. De aceea, am creat un articol cu ce este recomandat să urmărești atunci când intenționezi să cumperi o carte, astfel încât să nu fii dezamăgit de achiziția ta.

Cele mai bune cărți sunt cele care îți oferă satisfacție

Nimeni nu te cunoaște mai bine decât te cunoști tu, de aceea, topurile cu cele mai bune cărți sunt oarecum inutile pentru că implică subiectivitatea, astfel încât o carte care ție ți-a plăcut mult nu se află în top din diverse motive. Iată ce să urmărești pentru a fi mulțumit de alegerea făcută.

  • Editura

Fiecare are o editură preferată. Dacă pui accent pe foi de calitate, un tuș care se vede intact pa pagină etc., atunci acesta este un aspect la care trebuie musai să acorzi atenție. Editura reflectă calitatea hârtiei, designul cărții, dar aspectul per total al cărții. Doar încercând diverse edituri vei ajunge să o alegi pe cea destinată sufletului tău.

  • Subiectul

Îți place un anumit subiect despre care să citești? Atunci trebuie să afli din descrierea cărții subiectul pe care îl abordează. Un subiect plin de suspans, controversat? Ține de tine ceea ce selectezi.

  • Autorul

Autorul este poate cel mai important aspect. Fiecare autor are un anumit stil, pe care instant îl vei remarca odată ce îi vei citi 2-3 cărți. Cu siguranță autorul este baza, deci interesează-te înainte de el, simbolurile folosite, interesele sale, de stilul său de a scrie etc.

  • Genul

Genul este din nou un punct esențial. Dacă nu îți place SF-ul, atunci cu siguranță nu vei fi încântat de o carte în care personajele sunt roboți sau extratereștri. Uită-te la scrierea fiecărei cărți și alege-le pe cele în care genul este cel care te pasionează.

  • Traducerea

Dacă optezi pentru un autor străn, traducerea este cel mai important aspect. Nu de multe ori ai citit traduceri greșite, iar lectura cărții s-a dovedit a fi una eșuată. Există în România numeroși traducători buni, trebuie doar să-i identifici.

  • Recenziile

Și da, și nu. Recenziile pot fi subiective, dar nu strică să arunci un ochi. Nu te lăsa însă prea mult influențat.

  • Numărul de vânzări

Același lucru ca la recenzii. Te poți uita de curiozitate, dar nu-l lua ca un factor decisiv în alegerea unei cărți. Poate că o carte anonimă poate deveni cartea ta preferată, cine știe?

Sperăm că ți-a fost de folos acest articol și că de acum vei ști ce trebuie să urmărești pentru a alege cele mai bune cărți și să ai o biblioteca valoroasă. Spor la citit!