Hervis MEGA COUNTDOWN 2024

Clic si Vezi Promoția!
Hervis.ro este unul dintre cele mai căutate magazine dedicate sportului, iar motto-ul după care se ghidează, și anume, „Hervis Get Movin’, sugerează dedicația Hervis pentru un stil de viață mai bun prin mișcare. De asemenea, a demonstrat de-a lungul timpului că este unul dintre cei mai mari susținători ai sportului în Europa, fiind partener în organizarea majorității evenimentelor sportive pentru amatori și profesioniști, în țările în care activează.
Pentru că știu cum să-și țină clienții aproape, Hervis.ro organizează campanii extrem de atrăgătoare exact în momentele potrivite, promovând prin intermediul produselor lor importanța sportului, dar și pasiunea pentru sport, care are nevoie de produse de calitate.

„Hervis MEGA COUNTDOWN”, o campanie cu reduceri de până la 70%

Campania care se desfășoară pe o perioadă limitată de timp, doar în online și în limita stocului disponibil vine în întâmpinarea iubitorilor de sport cu fel și fel de produse atrăgătoare și cu reduceri colosale. Astfel, poți găsi produse cu peste 70% reduceri, lucru deloc de ignorat și care garantat va atrage multe accesări pe site și multe vânzări.

Cum afli când începe campania „Hervis MEGA COUNTDOWN”?

Începerea campaniei cu siguranță va fi anunțată pe blackfriday.ro, așa cum deja te-am obișnuit. Noi vom fi cu ochii în patru pentru a afla toate detaliile despre campania „Hervis MEGA COUNTDOWN” și ți le vom transmite și ție!

Ce poți cumpăra în cadrul campaniei „Hervis MEGA COUNTDOWN”?

Poți cumpăra de la echipamente sportive, îmbrăcăminte și încălțăminte destinate atât pasionaților de sport, cât și sportivilor de performanță. Aici găsești produse atât pentru femei, bărbați, cât și pentru copii, toate de la branduri de top, la cele mai bune prețuri. În cadrul campaniei, selecția de produse este una generoasă și dedicată tuturor categoriilor de pe site, astfel încât fiecare să-și găsească produsele preferate, destinate lui.

Ce branduri participă la campania „Hervis MEGA COUNTDOWN”?

Produsele disponibile pe site aparțin brandurilor internaționale de top, dar și mărcii proprii, Hervis Sports, fiind potrivite activităților zilnice recreative și tuturor sporturilor posibile: ciclism, înot, schi, alpinism, tenis, badminton, sporturi de echipă, fitness, bodybuilding, patinaj, sporturi de apă etc. Ai de toate și pentru toți, la cea mai bună calitate, siguranță și confort. 

De ce să alegi Hervis?

Pentru că au campanii faine, educative, care încurajează la acțiune și pentru că la ei pe site găsești o mulțime de super oferte la produsele de la mărci de top, cele mai căutate și dorite în lumea toată.

Spor la cumpărături și nu uita, sportul înseamnă viață!

Promotii Hervis 2024