Reducere Boxă portabilă BOSE Soundlink Black Friday 2021

Clic si Vezi Disponibilitatea!

BOSE SOUNDLINK COLOR II
UN DESIGN SI UN SUNET CARE TINE PASUL CU VIATA TA

UN SUNET INDRAZNET
La piscina, in parc, pe terasa sau acasa, Boxa portabila BOSE Soundlink Color II iti va fi alaturi pentru ca este rezistenta la apa si la socuri, fiind perfect pentru orice aventura. Imbracata intr-un silicon moale si un microfon incorporat pentru apeluri, are un sunet indraznet pregatit pentru oriunde te duce viata.

TEHNOLOGIE INOVATOARE PENTRU O PERFORMANTA
Difuzoarele pasive opuse ajuta la pomparea sunetului si mentin vibratiile la un nivel minim absolut. Asa este BOSE Soundlink Color II – o boxa portabila care are un sunet fenomenal fara sa se miste un milimetru.

MOALE, ROBUSTA SI REZISTENTA LA APA
BOSE Soundlink Color II este proiectata pentru aventura. Invelisul din silicon ofera o durabilitate ridicata atunci cand o aruncati intr-un rucsac si mergeti in aventurile voastre. Are o suprafata moale la atingere, asa ca o puteti transporta usor in mana. Si este rezistenta la apa, astfel incat puteti asculta pe marginea piscinei.

IA-O CU TINE
Indiferent unde te duci poti sa asculti muzica ta. Cu o greutate de doar 1.2kg, este putin mai grea ca o minge de fotbal. Cu ajutorul doar a unui buton puteti sa o controlati: sa raspundeti la apeluri, sa dati la piesa urmatoare, sa schimbati dispozitivul de redare. Iar bateria nu va lasa la greu cu o autonomie de 8 ore.

CONECTARE USOARA
Bucura-te de orice melodie de pe orice dispozitiv Bluetooth, pe o raza de 10m. Puteti comuta rapid intre doua dispozitive, chiar isi aminteste ultimile 8 dispozitive utilizare recent, astfel ca sa iti conectezi telefonul tau sau tableta fratelui tau sau laptop-ul colegului de camera.

Produse similare

Magazine cu Reduceri Audio Black Friday 2021

Branduri Audio Black Friday 2021

Magazine cu Reduceri Boxe portabile Black Friday 2021

Branduri Boxe portabile Black Friday 2021