QuickMobile Black Friday 2021 • Ce reduceri te asteapta!

Clic si Vezi ofertele pe www.quickmobile.ro

De Black Friday, cumpără-ți telefonul dorit de pe Quickmobile.ro

Dacă ai în plan să îți cumperi un nou telefon, dar încă aștepți o ofertă care să te facă să nu mai eziți, atunci nu trebuie să pierzi ofertele de pe Quickmobile.ro pentru că ne așteaptă reduceri extrem de faine și multe alte surprize.

Ce poți cumpăra de pe Quickmobile.ro de Black Friday?

În cazul în care nu ai auzit deja de Quickmobile, ei bine Quickmobile este o companie din România care comercializează telefoane, tablete, gadgeturi și accesorii, toate produsele putând fi achiziționate atât prin intermediul magazinului online, Quickmobile.ro, cât și direct din magazin.

Tot pe site-ul lor ești pus în permanență la curent cu cele mai noi și interesante trenduri, dar și răsfățat cu reduceri tentante, personalizate parcă pe dorințele fiecăruia dintre noi.

Cumpără-ți telefon în rate fără dobândă de Black Friday din magazinele Quickmobile

Dacă Black Friday te prinde cu pușculița goală, dar totuși vrei să-ți faci un cadou pe care îl meriți, nu-ți face griji, la Quickmobile poți opta să plătești în rate fără dobândă, fără abonament,  simplu, sigur și rapid.

Beneficii din START pentru toți membrii smart din clubul VIP Quickmobile

Dacă ceea ce ai auzit sună deja tare bine, cei de la Quickmobile demonstrează că cei mai importanți sunt clienții, tocmai de aceea oferă tuturor celor care vor să facă parte dintr-o comunitate exclusivistă, o serie de avantaje foarte tari:

  • Cadou garantat la fiecare comandă: indiferent de ceea ce comanzi sau de cum ai ales să plătești comanda, vei primi un cadou garantat.
  • Afli primul cele mai bune oferte: dacă ești client VIP, vei primi pe e-mail cele mai proaspete vești, având astfel șansa înaintea tuturor să beneficiezi de o super ofertă.
  • Surpriză specială de ziua ta de naștere, pentru că mereu ziua de naștere se sărbătorește cu cele mai faine surprize.
  • Consiliere personală: dacă ai întrebări sau vrei să afli informații suplimentare despre un produs, ca și client VIP beneficiezi de un consilier personal care va răspunde tuturor întrebărilor tale.

Transportul Gratuit la plata cu cardul

Pentru că vor să încurajeze plata cu cardul (doar suntem în era plății online), cei de la Quickmobile ne recompensează cu transport gratuit dacă alegem să plătim cu cardul orice comandă.

 Când începe Black Friday pe Quickmobile?

Data exactă o afli de pe canalele lor de Social Media, dar și de pe site, unde în rubrica „Noutăți” cu siguranță vor face anunțul oficial de începere a reducerilor de Black Friday. Sau, între timp, devii client VIP și vei fi anunțat și mai devreme, doar ai prioritate.

Spor la cumpărături să ai și să prinzi cele mai tari oferte de Black Friday!

QuickMobile este magazin online cu produse din categoriile Audio, Foto & video, Gadgeturi, Laptopuri, Tablete, Telefoane.