Eyerim Black Friday 2023 • Ce reduceri te asteaptă!

Clic si Vezi ofertele pe www.eyerim.ro
📡 Status Black Friday În curând
🔋 Începe Black Friday 10 noiembrie 00:00
🪫 Termină Black Friday 12 noiembrie 23:59
Apogeu Black Friday 10 noiembrie

eyerim este un magazin online care comercializează ochelari. Este cel mai mare e-shop din Europa Centrală și de Est cu ochelari de soare, ochelari de vedere și ochelari de sport.

La eyerim veți găsi modele dovedite și cele mai recente colecții de la mărci de renume mondiale, precum Ray-Ban, Polaroid, GUESS, Oakley, Versace, Prada și peste 80 de alte mărci.

Cumpărarea ochelarilor cu dioptrii a devenit nu numai ușoară, rapidă, dar mai ales plină de satisfacții datorită eyerim. Pur și simplu completați online prescriptia dumneavoastră de la oftalmolog sau o încărcați direct sub formă de fotografie. În plus, puteți să vă îmbunătățiți ochelarii cu un filtru de lumină albastră, lentile fotocromatice, filtru de soare cu lentile cu dioptrii și multe altele. Vă puteți baza pe lentile certificate de calitate premium.

eyerim aduce, de asemenea, o alternativă atractivă sub forma mărcilor proprii OiO by eyerim și Kohe by eyerim. Cu ambele colecții, puteți alege dintr-o gamă largă de stiluri pentru toată lumea. Toate modelele sunt disponibile atât în versiune cu dioptrii, cât și cu dioptrii zero, iar ochelarii lor sunt creați în colaborare cu gigantul optic Essilor Group.

Cu posibilitate de probă prin webcam și retur în 30 de zile, eyerim este locul ideal pentru a cumpăra ochelari noi – online, ușor, convenabil.

Eyerim este magazin online cu produse din categoriile Lentile de contact, Ochelari, Ochelari de soare, Ochelari de vedere, Rame ochelari.