Reducere Telefon Mobil Apple iPhone 11 Pro Black Friday 2023

Clic si Vezi Oferta!

Totul la nivel PRO
O camera tripla revolutionara. Un salt fara precedent in autonomia bateriei. Si un chip uimitor – vei fi uimit de ceea ce poate face un smartphone. Primul iPhone care poate fi numit Pro.
Totul la nivel PRO
Obsesie pentru design
Doua marimi. 4 Culori. Design din otel inoxidabil si sticla.
Obsesie pentru design
iphone 11 pro_color
Un sistem cu 3 camere
Un sistem cu 3 camere
Primul sistem cu tripla camera care combina tehnologie revolutionara cu simplicitatea legendara a acestui smartphone. Captureaza de 4 ori mai multa scena. Amintiri frumoase in lumina scazuta. Filmeaza un video de inalta calitate pentru un smartphone – apoi editeaza-l cu aceleasi unelte pe care le folosesti la editarea fotografiilor. Vei ramane uimit!
Primul sistem cu tripla camera
Camera Ultra-Wide

• Distanta focala 13mm
• Apertura f2/4
• Lentile 5 elemente
• FOV 120°
• De 4 ori mai multa scena
• Senzzor de 12MP
Camera Ultra-Wide
Camera Wide

• Distanta focala 26mm
• Apertura f1/8
• Lentile 6 elemente
• Stabilizare optica a imaginii
• Focus Pixel 100%
• Senzor nou de 12MP
Camera Wide
Telephoto

• Distanta focala 52mm
• Apertura larga f2.0
• Lentile 6 elemente
• Stabilizare optica a imaginii
• Zoom optic 2x
• Senzor 12MP
Telephoto
Unghi de vizualizare extins
iPhone 11 Pro te lasa sa dai zoom de la camera Telefoto pana la Camera Ultra Wide pentru un impresionant zoom de 4x.
unghi de vizualizare_1
unghi de vizualizare_2
unghi de vizualizare_3
Interfata imersiva
Am marit unghiul de vizualizare pentru a te lasa sa vezi ce se intampla in afara imaginii. Si nu exista nimic intre subiect si dvs, doar un nou font de camera Pro. Intotdeauna veti fi cufundat in scena.
Interfata imersiva
Video 4K
Telefonul iPhone 11 Pro te lasa sa capturezi video frumoase si reale, cu detalii si fara miscare. Putere de procesare epica inseamna ca poate filma video 4K cu o gama dinamica si extinsa si stabilizare video cinematografica la 60fps. Aveti mai mult control pentru creare, cu de 4 ori mai multa scena si unelte puternice de editare cu care sa te joci.
Video 4K
Ultra Wide
Atunci cand nu intra totul in cadru doar da zoom si mareste. Noua camera Ultra Wide surprinde de 4 ori mai multa scena ca niciodata. Este ca si cum ai face un pas inapoi, dar nu il faci. Doar zoom…
Ultra Wide
Pozitioneaza-te sub subiectul tau pentru fotografii care se simt puternice si eroice. In spatii stramte, este ca si cum ai face un pas inapoi pentru a surprinde mai mult din imprejurimi.
Fotografii care se simt puternice si eroice
Cu un unghi de 120 de grade Camera Ultra Wide este ideala pentru fotografia de peisaj.
Unghi de 120 de grade
Night mode
Captureaza fotografii luminoase in restaurantele slab luminate sau pe plajele luminate de luna. Noul Night Mode foloseste inteligenta artificiala si procesorul A13 Bionic pentru a va oferi fotografii mai luminoase ca niciodata in lumina slaba. Si totul se intampla in mod automat. De asemenea puteti folosi comenzile manuale pentru a captura imagini mai detaliate si cu mai putin zgomot.
Night mode
Night mode on/off
Portrait Mode
Selfie-uri mai bune ca niciodata cu ajutorul celor 3 camere care colaboreaza. iOS 13 adauga efectul High-Key Light Mono pentru fotografiile monocrome. Iar cu Portrait Lighting controlati intensitatea luminii pentru a face din fotografie una de studio.
Portrait Mode_1
Portrait Mode_2
Portrait Mode_3
Portrait Mode_4
Portrait Mode_5
Portrait Mode_6
SMART HDR
Datorita invatarii automate Smart HDR este mai inteligent ca niciodata. Recunoaste fetele si le trateaza diferit fata de restul obiectelor. Astfel, fetele au aspecte luminoase si frumoase, umbre si tonuri naturale. Asta inseamna ca iPhone 11 Pro poate regla automat detaliile atat asupra subiectului cat si in fundal. Nici unele DSLR nu fac asta.
SMART HDR
Mai repede de la poze la video
Puteti incepe sa faceti fotografii instantaneu cu QuickTake. Realizati un videoclip pur si simplu tinand obturatorul in modul foto. Apoi glisati spre dreapta pentru a continua inregistrarea. Chip-ul A13 Bionic poate folosi invatarea automata pentru a urmari automat un subiect in miscare.
Mai repede de la poze la video
SLOFIE
Introducem slofie. Totul pare mult mai frumos la 120fps, chiar daca va faceti un selfie sau fluturati mana in semn de salut. Acum puteti adauga mai mult selfie-urilor dvs datorita noii camere TrueDepth de 12MP. Doar intoarceti iPhone 11 Pro in modul Landscape si aparatul foto va face zoom automat pentru a intra mai mult in cadru.
SLOFIE
SUPER RETINA XDR
Ecranul Super Retina XDR nu are unul, ci doua noi niveluri de luminozitate si intelege cand sa le foloseasca. Atinge pana la 800 de nits cand sunteti la soare – excelent pentru fotografierea si efectuarea selectiilor din mers – si pana la 1200 de puncte cand vedeti continut extrem de dinamic. Este ca si cum ai avea un iPhone Pro Display XDR pe iPhone.
SUPER RETINA XDR
Performanta PRO
Am construit A13 Bionic cu o atentie catre invatarea inteligenta – permitand experiente care nu se regasesc la niciun smartphone. De fapt, este atat de rapid si puternic si inteligent, incat este cu ani inainte fata de alt chip.
Performanta PRO
Mai multa putere, mai multa autonomie
Autonomie a bateriei cu pana la 5 ore mai mare cu iPhone 11 Pro Max si cu pana la 4 ori mai mare cu iPhone 11. In 30 de minute incarcare 50% cu adaptorul de 18W inclus.

Magazine cu Reduceri iPhone Black Friday 2023

Branduri iPhone Black Friday 2023

Magazine cu Reduceri Smartphone Black Friday 2023

Branduri Smartphone Black Friday 2023

Magazine cu Reduceri Telefoane Black Friday 2023

Branduri Telefoane Black Friday 2023