BMan.ro Black Friday 2020 • Ce reduceri te asteapta!

Clic si Vezi ofertele pe www.bman.ro

BMan.ro este primul magazin online de produse vestimentare pentru b─ârba╚Ťi din Rom├ónia care a adoptat conceptul Shop-by-Style. Shop-by-Style este o metod─â inovativ─â de selectare a hainelor ├«n func╚Ťie de stil, spre deosebire de ├«mp─âr╚Ťirea clasic─â ├«n tipuri de haine ╚Öi accesorii (jachete, c─âm─â╚Öi, pantaloni etc).

Site-ul┬áwww.bman.ro┬ápermite utilizatorilor s─â acceseze direct categoriile din care vor s─â achizi╚Ťioneze o ╚Ťinut─â. Aceasta presupune selectarea unui outfit complet, de la ├«nc─âl╚Ť─âminte p├ón─â la c─âma╚Ö─â ╚Öi sacou. Alegerea produselor ├«n func╚Ťie de stilul vestimentar permite chiar ╚Öi clien╚Ťilor nefamiliari cu ultimele tendin╚Ťe ├«n mod─â s─â cumpere sau s─â completeze ╚Ťinute ├«ntr-un mod rapid. ├Än plus, o pot face f─âr─â a apela la vreun stilist, inclusiv ├«n cazul unor evenimente speciale cum ar fi nunta sau alte evenimente.

BMan.ro este magazin online cu produse din categoriile Camasi, Geci, Ghete, Haine, Incaltaminte, Paltoane, Pantaloni, Pantofi, Tricouri.