Kubex Black Friday 2024 • Ce reduceri te asteaptă!

Clic si Vezi ofertele pe www.kubex.ro

Reduceri produse Kubex

Mai jos găsești principalele și cele mai atrăgătoare produse de la Kubex de Black Friday 2024.

Kubex revine cu o noua fata si cu o oferta mult mai variata! Cu toate acestea, preturile vor ramane la fel de mici ca de obicei pentru ca dvs. sa va bucurati de promotii de neratat la brand-uri precum Miele, Liebherr, Electrolux, AEG, Gorenje si multe altele.

Mai mult decat atat, Kubex vine cu cele mai mici preturi la brand-urile exclusive Ikohs, Solac, Zelmer si Pando, unde veti descoperi o varietate de produse inovative ce va vor face viata mult mai confortabila. Iar daca doriti ajutor in alegerea electronicelor si electrocasnicelor perfecte pentru dvs., echipa noastra este gata sa va ofere cea mai buna consultanta.

In oferta exclusiva de Black Friday veti regasi:

  • Electrocasnice incorporabile si freestanding, printre care cuptoare, aparate frigorifice, plite, hote, masini de spalat si uscatoare, masini de spalat vase.
  • Electrocasnice mici: blendere si tocatoare, friteuze, mixere, masini de tocat, roboti de bucatarie si multe altele. Va asteptam!

Kubex este magazin online cu produse din categoriile Aer conditionat mobil, Aparate aer conditionat, Aragazuri, Articole copii, Aspiratoare, Combine frigorifice, Congelatoare, Cuptoare cu microunde, Cuptoare electrice, Electrocasnice, Expresoare cafea, Fier de calcat, Frigidere, Lazi frigorifice, Masini de spalat, Masini de spalat vase, Roboti de bucatarie, Storcatoare de fructe, Televizoare, Uscatoare rufe.