MyPal.Travel Black Friday 2020 • Ce reduceri te asteapta!

Clic si Vezi ofertele pe www.mypal.travel

Pe 15 noiembrie, MyPal.Travel d─â startul┬áreducerilor de Black┬áFriday┬ápe┬á┬áwww.mypal.travel -primul┬áplanificator complet de vacan╚Ť─â, cu peste 1.800.000 de hoteluri,┬áactivit─â╚Ťi, transferuri┬á╚Öi rent a car┬á├«n┬á├«ntreaga lume.

P├ón─â pe 24 decembrie,┬ápe┬áwww.mypal.travel vei┬ág─âsi reduceri┬á├«ntre 15%┬á╚Öi 45 % la cele mai c─âutate hoteluri din cele mai vizitate destina╚Ťii de vacan╚Ť─â┬á╚Öi destina╚Ťii city-break.

Iar dac─â┬á├«nc─â nu te-ai decis asupra destina╚Ťiei, un produs foarte avantajos pentru turi╚Ötii rom├óni,┬ápe care-l propunem pentru perioada de Black Friday, este┬áVoucherul de Vacan╚Ť─â 2020.┬áAchitabil┬á├«n rate, cuavans┬áde┬á30% la achizi╚Ťie, urm├ónd ca diferen╚Ťa s─â o achi╚Ťi┬áp├ón─â la data la care faci o rezervare cert─â (nu mai t├órziu de 31 martie 2020), voucherul┬á├«╚Ťi va oferi o┬áreducere de 20% la orice produs turistic rezervat┬á├«n sistemul MyPal.Travel, except├ónd biletele de avion.

Vom emite 2020 de vouchere pentru┬á2020 de vacan╚Ťe de vis┬á├«n valoare de 500 de euro. Acestea┬ápot fi folosite pe tot parcursul anului 2020┬á╚Öi┬ápot fi oferite cadou familiei sau apropia╚Ťilor.

 

City break-urile la┬áRoma,┬áParis,┬áMilano,┬áViena,┬áAtena,┬áBruxelles┬á╚Öi┬áAmsterdam┬ásau┬á┬ávacan╚Ťele┬á├«n destina╚Ťiile exotice ÔÇô┬áMauritius,┬áBali,┬áSeychelles,┬áMaldive┬á╚Öi┬áThailanda, sunt mult mai accesibile acum.

Cele mai c─âutate destina╚Ťii pentru plaj─â sunt┬áTenerife,┬áPalma de Mallorca,┬áDubai,┬áSantorini,┬áRhodos,┬áLefkada,┬áZakynthos,┬áCreta,┬áCorfu┬á╚Öi┬áCipru

Familiile cu copii au┬á├«nceput s─â┬áprefere din ce┬á├«n ce mai mult destina╚Ťii care au┬á├«n apropiere parcuri de┬ádistrac╚Ťii precum┬áCosta Dorada cu┬áPort Adventura,┬áTenerife cu┬áSiam si┬áLoro Park, sau┬áDubai – paradisul iubitorilor de parcuri de distrac╚Ťie.┬á┬áDisneyland┬ádin┬áParis┬á╚Öi┬áEuroPark din┬áRust-Germania, al─âturi de parcurile de distrac╚Ťii din┬áIstanbul, r─âm├ón┬á├«n topul preferin╚Ťelor.

Ofertele cele mai ieftine pentru hoteluri all inclusive le veti găsi în Antalya, Bodrum și Kusadasi.

Destina╚Ťiile turistice┬ávedet─â pentru anul 2020 sunt┬ásudul Spaniei,┬áMalta,┬áSicilia,┬áRiviera┬áNapoletana cu Amalfi,┬áinsulele┬áCapri┬á╚Öi Ischia,┬áRegiunea Toscan─â.

Pre╚Ťuri reduse g─âsi╚Ťi┬á╚Öi pentru┬áCarnavalul de┬ála Rio,┬áCarnavalul de la Vene╚Ťia┬á╚Öi┬á┬áCarnavalul din Tenerife.

MyPal.Travel este magazin online cu produse din categoriile Bilete avion, City break, Oferte last minute, Servicii, Servicii B2B, Vacante.