Hervis Black Friday 2021 • Ce reduceri te asteapta!

Clic si Vezi ofertele pe www.hervis.ro

De Black Friday, fă mișcare mai multă cu Hervis

Îți place să faci mișcare? Ești un iubitor al sporturilor? Atunci știi cât de important este un echipament sportiv de calitate pentru a crește performanțele tale sportive. Și nu este numai despre performanță. Este și despre plăcerea de a îmbrăca haine conform cu pasiunile sale. Așa gândește și Hervis, unul dintre cei mai mari retaileri europeni, care comercializează produse sportive. Dacă vrei să te echipezi corespunzător, atunci profită de reducerile incredibile pe care Hervis le propune de Black Friday.

Get movin’

„Get movin’”. Aceste este motto-ul pe care Hervis îl propune fanilor săi și care exprimă impulsul pe care compania îl oferă pentru a adopta un stil de viață activ și sănătos. Hervis este în prezent unul dintre cei mai mari jucători pe piața produselor sportive din Europa, cu peste 200 de filiale internaționale și cu o cifră de afaceri în anul 2017 de 52 de milioane de euro. Hervis Sports and Fashion SRL aparține 100% grupului SPAR Austria. Prin intermediul Hervis, peste 40 de producători de articole sportive își vând bunurile.

Ce găsești la Hervis

Hervis este un nume care își dorește să cuprindă cam tot ce reprezintă lumea sportului. Astfel, pe rafturile magazinelor se pot găsi articole atât pentru activități zilnice recreative, cât și pentru sporturile de performanță indoor și outdoor. Găsești în magazinele Hervis cele mai bune prețuri la articole sportive pentru: ciclism, înot, schi, alpinism, tenis, badminton, sporturi de echipa, fitness, bodybuilding, patinaj, sporturi de apa, etc. Mai mult, toate aceste categorii sunt împărțite pe trei mari categorii: bărbați, femei și copii.

Branduri celebre, în magazinele Hervis

Așadar, atunci când intri în magazinele Hervis știi că vei găsi aproape orice îți trece prin minte în legătură cu sportul și activitățile recreative pe care le practici. Mai mult, dacă ești fanul unui brand anume, aici le poți găsi fără nicio problemă, pentru că Hervis a legat parteneriate puternice cu nume precum: Adidas, Puma, Nike, Salomon, Converse, Reebok,  etc. Fiecare dintre aceste nume aduce în magazine produse de cea mai bună calitate, de la pantofi sport, la tricouri, treininguri sau echipament sportiv.

Evenimente speciale

Hervis este un brand care se implică sau organizează evenimente atât online, cât și offline. Este binecunoscut faptul că Hervis este un mare susținător al sportului în întreaga Europa, sprijinind organizarea de evenimente sportive de anvergură din toate marile orașe unde are filiale. Pentru fanii săi din lumea online, Hervis organizează frecvent evenimente de fidelizare, pe care vă recomandăm să le urmăriți pentru că aduc promoții și oferte incredibile. Black Friday este unul dintre cele mai importante evenimente de shopping, pentru că în această perioadă reducerile de preț ajung chiar și la 80 la sută. Nu uita de Târgurile de îmbrăcăminte sau de reducerile de sezon, care sunt cel puțin la fel de ofertante. Nu uita și de facilitățile propuse: transport gratuit în magazin, retur gratuit și rezervare în magazin. Accesează oricând Hervis.ro și poți face cumpărăturile direct online.

Hervis este magazin online cu produse din categoriile Aparate fitness, Articole copii, Articole sport, Biciclete, Biciclete copii, Bratari fitness, Camasi, Echipament fotbal, Echipament ski, Fuste, Gadgeturi, Geci, Genti si posete, Ghete, Ghiozdane, Haine, Haine copii, Incaltaminte, Incaltaminte copii, Pantaloni, Pantaloni scurti, Pantofi sport, Patine cu rotile, Rucsacuri, Sandale, Sanii, Scaune auto copii, Skateboard, Tenisi, Treninguri, Triciclete copii, Tricouri, Trolere, Trotinete.