AVON Black Friday 2019 • Ce reduceri te asteapta!

Clic si Vezi ofertele pe www.avon.ro

AVON te răsfață cu reduceri masive de Black Friday!

Cel mai îndrăgit magazin de produse cosmetice din România, Avon vine cu reduceri masive și anul acesta cu ocazia Black Friday. Sub egida „Beauty Fridays”, Avon intră în hora reducerilor de Black Friday și vine în întâmpinarea clienților, dar mai ales a clientelor, cu prețuri imbatabile la produse cosmetice și nu numai!

Cât durează „Beauty Fridays”, Black Friday la Avon?

Vestea bună este că Avon nu optează doar pentru o zi de reduceri, ci introduce întreaga ofertă a lunii noiembrie în campania de Black Friday, așa cum ne-a obișnuit în fiecare an. Paginile parfumate ale cataloagelor Avon, atât de cunoscute și de îndrăgite de către toate femeile din România, au parfum de discount pe întreaga perioadă a lunii noiembrie!

Beauty Fridays, campania specifică Avon de Black Friday, vine în întâmpinarea iubitoarelor de shopping, fashion și beauty, cu oferte imbatabile. Specificul Avon este că nu te introduce în febra discounturilor fără a-ți da posibilitatea să studiezi pe îndelete oferta, căci știm că femeile au nevoie de timp să se hotărască! 🙂 Așadar, vei avea minimum 14 zile la dispoziție să îți alegi produsele preferate, însă nu uita că cererea este masivă în această perioadă! Atenție la stocuri care, deși sunt generoase, se pot epuiza rapid de Black Friday!

Când începe Black Friday la Avon și ce reduceri vor fi active?

Campania de Black Friday la Avon va începe pe data oficială și se finalizează pe 1 decembrie, însă este precedată de un black week de pregătire, care ne introduce în febra atât de plăcută a reducerilor. Așadar, produsele Avon, de la cosmetice (creme, loțiuni de față și corp, produse de întreținere) și până la produsele din gama beauty (machiaj, oje, truse de farduri), precum și parfumurile, bijuteriile și accesoriile, vor putea fi achiziționate la prețuri cu adevărat competitive.

Mai mult decât atât, fiecare produs achiziționat de la Avon de Black Friday va avea un cod special, pe care, dacă îl  introduci pe site după finalizarea comenzii, vei primi un cadou surpriză!

Reducerile sunt incredibile, cu prețuri începând de la 3.99 RON, așa că nu ezita și intră acum pe avon.ro să îți achiziționezi produsele de care ai nevoie. Cu siguranță vei fi atrasă de oferta variată și de reducerile masive, fie că dorești să îți întregești colecția de produse pentru tine, fie că pregătești încă de pe acum cadourile de sărbători pentru prietene sau chiar pentru cel drag.

Să nu uităm că Avon dispune de produse pentru băbați extrem de apreciate de către consmatori, afirmându-se în piață cu unul dintre cele mai bune rapoarte de calitate-preț!

AVON este magazin online cu produse din categoriile Bijuterii, Ceasuri, Cosmetice, Ingrijire personala, Ochelari, Parfumuri.