OnlineBijoux Black Friday 2020 • Ce reduceri te asteapta!

Clic si Vezi ofertele pe www.onlinebijoux.ro

Viziunea noastra este de a pastra calitatea de lider in piata importului si distributiei de bijuterii .Urmand o perfectionare continua, ne indeplinim misiunea identificandu-ne cu valorile companiei. Succesul dobandit odata cu experienta acumulata ca participant activ pe piata interna si internationala este confirmat de gradul de satisfacere profesionala a clientilor si partenerilor nostri. Construim relatii de afaceri bazate pe respect, profesionalism si excelenta.

Valoarea calitativa a produselor pe care onlinebijoux.ro le ofera este certificata de normele internationale urmarite cu strictete de partenerii nostri externi si garantata de companie, prin serviciile post vanzare de care beneficiaza toti clientii.

Venim in intampinarea nevoilor partenerilor nostri cu produse si servicii de calitate. Asiguram o comunicare eficienta si un feed-back constructiv. Suntem receptivi si flexibili in relatiile de afaceri pe care dorim sa le construim. Toate acestea reprezinta pentru noi criterii pentru atingerea performantelor pe care le avem ca obiectiv. Suntem intotdeauna deschisi la orice feedback, comentariu sau întrebare pe care o puteti avea.

OnlineBijoux este magazin online cu produse din categoriile Bijuterii, Bratari, Cercei, Coliere, Inele, Inele de logodna, Verighete.