RMAG Black Friday 2020 • Ce reduceri te asteapta!

Clic si Vezi ofertele pe www.rmag.eu

RMAG este o companie care activează din anul 2019 în România si care se ocupă cu vânzarea online de echipamente electronice și electrocasnice, componente IT, articole de îngrijire personală, produse auto, articole sportive, produse pentru casă și grădină și articole pentru copii.

În portofoliu sunt disponibile peste 130.000 de produse atât pentru piața din România, cât și pe piața din: Franța, Italia, Germania și Spania.

RMAG Marketplace este un magazin online ce își propune să pună la dispoziția clienților, produse de calitate la cele mai mici prețuri posibile, cu livrare imediată.

Gama de produse este atent aleasă, având ca principal criteriu calitatea și performanța produsului.

Interesul real față de cerințele clientului ne-a făcut să aducem în România colaboratori din diferite colțuri ale lumii, selectând produse de cea mai înaltă calitate. Atenția la detalii, dedicarea și orientarea permanentă spre nevoile clienților vor rămâne mereu prioritățile noastre.

 

RMAG este magazin online cu produse din categoriile Articole copii, Articole sport, Bricolaj, Electrocasnice, Ingrijire personala, Laptopuri, Tablete, Telefoane, Televizoare.