Mobila Simex Black Friday 2024 • Ce reduceri te asteaptă!

Clic si Vezi ofertele pe www.mobilasimex.ro

Compania SIMEX este constituita din 4 fabrici de mobila care functioneaza fara intrerupere din anul 1950. Avem 920 de angajati, ateliere proprii de creatie cu designeri specializati, utilaje performante si cei mai buni profesionisti in arta prelucrarii lemnului. Detinem o larga retea de distributie in Romania, Europa, Rusia, Kazahstan, Uzbekistan si Ucraina. Traditia unica a mestesugului de mobila romaneasca SIMEX se transmite din generatie in generatie de peste un secol.
Sub brandul arhicunoscut << Stil, Confort, Durabilitate – Mobila Romaneasca SIMEX>> producem o gama larga de mobilier: dormitoare, camera de zi, sufragerii, biblioteci, birouri, scaune, mese, comode TV, fotolii, canapele, mobila tapitata, mobile pentru copii, toate tipurile de mobilier mic si mare etc. Utilizam cel mai bun lemn din padurile seculare ale Transilvaniei. Precizam ca producem mobilier pentru hoteluri din care de asemenea oferim un asortiment bogat. Mobila reprezinta design-ul nostru insa producem si mobila personalizata la comanda clientului.
Imbinand utilul cu placutul, functionalitatea cu design-ul, mobila face parte din intimitatea omului, iar SIMEX a inteles dintotdeauna acest lucru.

Mobila Simex este magazin online cu produse din categoriile Home & deco, Mobila.

Categorii magazin:

,