Reducere Telefon Apple IPhone XR Black Friday 2024

Clic si Vezi Oferta!

Sclipitor din toate punctele de vedere.
Ecran Liquid Retina complet nou. Face ID si mai rapid. Cel mai inteligent si mai puternic cip intalnit la un smartphone. Si un sistem revolutionar de camera. iPhone XR este superb oricum l-ai privi.
Ecran Liquid Retina nou
Liquid Retina cu True Tone- cel mai avansat ecran LCD din domeniu.
Noul ecran de pe iPhone XR reprezinta cel mai avansat LCD din domeniu. Designul retroiluminat inovator permite ecranului sa se intinda pana la colturi. Asa ca poti vedea culori realiste de la o margine superba la alta.
True Tone
Materiale exceptionale.
Cea mai rezistenta fatada din sticla vazuta vreodata la un smart­phone. Benzi-contur de cea mai mare precizie, din aluminiu folosit in aeronautica. Si cinci culori noi superbe.
Proces de aplicare a culorii in sapte straturi.
Culorile de finisaj pentru spatele din sticla sunt obtinute folosind un proces avansat care are ca rezultat culori intense si vii.
Benzi-contur din aluminiu folosit in aeronautica.
Aliajul conceput special de Apple este fabricat cu mare precizie, pentru a crea benzi structurale si este anodizat pentru a se potrivi perfect culorii de pe spatele din sticla.
Incarcare wireless.
Spatele din sticla permite ca acest telefon sa poata fi incarcat simplu si wireless.
Materiale exceptionale
Face ID Avansat.
Securitatea e simpla cand fata ta e parola ta. Iti poti debloca iPhone-ul, te poti autentifica in aplicatii, conturi si multe altele, dintr-o privire. Este cea mai sigura autentificare faciala vazuta vreodata la un smart­phone. Iar acum e si mai rapida.
Face ID Avansat
Cip inteligent A12 Bionic.
Acesta este cel mai puternic si mai inteligent cip care a intrat vreodata in constructia unui smart­phone, impreuna cu procesorul nostru Neural Engine de ultima generatie. Pentru experiente uimitoare de realitate augmentata. Portrete incredibile cu controlul adancimii de camp. Plus viteza si fluiditate in toate operatiunile.
A12 Bionic
Sistem revolutionar de camera.
Cea mai populara camera din lume tocmai deschide o noua era in fotografie. Totul se intampla printr-un senzor inovator care lucreaza impreuna cu ISP si cu Neural Engine pentru a te ajuta sa creezi fotografii cum nu s-au mai vazut.
Camera revolutionara
Modul Portret.
iPhone XR foloseste o camera cu un singur obiectiv si inteligenta artificiala pentru a pastra fetele persoanelor din prim-plan clare, blurand artistic fundalul.
Modul Portret
Efect bokeh
Efect bokeh imbunatatit.
Pozele in modul Portret arata si mai profesionist, datorita efectului sofisticat de blur al fundalului.
Noul control al adancimii de camp.
Acum poti ajusta adancimea campului din portrete dupa ce ai efectuat poza.
Control al adancimii
Smart HDR
Smart HDR.
Noile cadre secundare, un senzor mai rapid si puternicul cip A12 Bionic aduc si mai multe detalii de evidentiere si umbrire in pozele tale.
Niciun alt telefon nu se compara cu iPhone.
Fiecare decizie luata in conceperea iPhone-ului, il face sa se evidentieze in fata tuturor. De la cum este fabricat, la modul in care am incorporat confidentialitatea si securitatea inca de la inceput, la modurile inovatoare in care reciclam componentele sale.

Magazine cu Reduceri iPhone Black Friday 2024

Branduri iPhone Black Friday 2024

Magazine cu Reduceri Telefoane Black Friday 2024

Branduri Telefoane Black Friday 2024