Colectiile de haine pentru copii de la Marabukids au reduceri de Black Friday!

Sentimentele inseamna creatie, iar Marabu Kids Boutique inseamna sentimente. Din iubire pentru frumos si dragostea pentru copii a aparut acest vis devenit realitate.

Marabu Kids Boutique este un magazin online si fizic de imbracaminte, incaltaminte, accesorii, puericultura si cadouri pentru copii de la varsta de 0 luni pana la 14 ani. Prin produsele noastre din gama Mayoral dorim sa punem la dispozitia clientilor nostri cele mai bune produse, cele mai bune oferte, cele mai bune pachete de fidelizare si cele mai profesioniste servicii recomandate de noi, ca si parinti la randul nostru.

Cu hainele din gama Mayoral copilul tau se va simti mereu comod si sigur pe el. La noi mereu gasiti produse pe care le puteti combina in asa fel sa aveti mereu outfituri potrivite pentru fiecare personalitate. Stim ca fiecare copil este diferit si special in felul lui…asa ca si noi avem produse diferite si speciale in felul lor.

Va asteptam cu produse de la tricouri, bluze, rochii, fuste, camasi, cardigan, pulovere, bolerouri, geci, paltoane, salopete de iarna, pijamale, bodyuri, compleuri, seturi, costume de baie, lenjerie intima, dresuri, sosete, incaltaminte, paturi, prosoape si multe alte produse.

Ce avantaje o sa ai daca vei cumpara de la noi? De la urmatoarea comanda, vei avea mereu discount de 10% in perioadele cand nu avem promotii, vei fii mereu informat despre promotiile noastre si despre colectiile noi si vei avea transport gratuit pentru comenziile peste 200 lei.

Iti multumim ca ne-ai ales pe noi!