De ce să fie magazinul tău prezent pe site-ul oficial Black Friday România?

În fiecare an, sute de mii de consumatori caută cele mai bune oferte și reduceri de Black Friday, eveniment popular atât la nivel național, cât și internațional. Cu această ocazie, magazinele pot profita și ele de toată agitația care se creează în jurul evenimentului și își pot mări vizibilitatea online, ceea ce va atrage trafic de calitate pe site-ul lor și un număr mai mare de potențiali clienți.

Cu puțin ajutor, care poate veni din partea noastră, magazinul tău va obține o vizibilitate mult mai bună în perioada reducerilor de Black Friday și nu numai. În continuare, îți vom prezenta motivele pentru care magazinul tău ar trebui să fie înscris pe site-ul oficial Black Friday România, dar și ce facem noi pentru ca tu să obții cele mai bune rezultate.

De ce să îți înscrii magazinul pe site-ul oficial Black Friday România?

Motivele pentru care e bine să fii înscris pe lista magazinelor participante la Black Friday România, chiar pe site-ul oficial al evenimentului, sunt numeroase, iar mai jos îți vom prezenta câteva dintre avantajele acestei decizii:

  • vei obține mai multă vizibilitate, în fața a sute de mii de consumatori – dacă alegi să te înscrii, magazinul tău se va bucura de expunere în fața unei audiențe imense de consumatori care sunt în căutarea celor mai bune oferte și chiar vor să cumpere;
  • vei obține trafic de calitate către site-ul tău – prin trafic de calitate ne referim la vizitatori foarte bine targetați, care sunt interesați de produsele tale și de ofertele pe care le ai în perioada de Black Friday;
  • vei fi perceput ca lider în domeniul tău – magazinele care își anunță participarea la Black Friday pe site-uri oficiale au mai multe șanse de a fi considerate lideri în domeniu, ceea ce îți aduce automat o reputație mai bună;
  • vei avea un avantaj concurențial – evenimentul cu cele mai mari reduceri din an atrage și mulți competitori în oferte, iar înscrierea pe site-ul oficial Black Friday România te poate ajuta să te diferențiezi; fiind pe platforma oficială a evenimentului, vei atrage atenția și încrederea vizitatorilor, ceea ce e un avantaj destul de important în fața concurenței;
  • îți vei crește veniturile și profitabilitatea – ca site oficial al acestui eveniment, Black Friday România primește un număr imens de vizite și îți poate redirecționa clienți noi, care vor contribui la creșterea veniturilor și a profitabilității magazinului tău.

Ce facem noi pentru tine?

Munca noastră abia începe după ce magazinul tău este înscris pe lista oficială a magazinelor participante la Black Friday. De aici, urmează un proces de promovare intensă, în care te vom ajuta să obții toate avantajele pe care ți le-am prezentat mai sus. Concret, ce facem noi pentru tine?

Investim zeci de mii de lei în promovare

Echipa noastră investește bugete mari în campaniile de promovare, pentru a atrage cât mai mulți clienți potențiali pe site. Cu ajutorul promovării intense pe care o facem, vei beneficia de expunere maximă pe toată durata campaniei de Black Friday.

Folosim cele mai importante canale de promovare

Încă de la prima ediție Black Friday România, noi am fost prezenți și am promovat acest eveniment pe cele mai eficiente canale. Astăzi, ne mândrim cu site-ul pe care l-am dezvoltat și putem afirma cu încredere că este singura platformă online din România perfect optimizată din punct de vedere al uzabilității, ceea ce le permite utilizatorilor să viziteze cât mai multe dintre site-urile magazinelor afișate.

Îți aducem doar trafic de calitate

Scopul nostru este să îți aducem trafic de calitate, adică vizite relevante de la potențiali clienți care au o intenție reală de cumpărare. Trafic de calitate înseamnă mai multe oportunități de vânzare și o șansă mult mai bună de a vinde mai mult în timpul campaniei de Black Friday.

Ce ne recomandă?

Ca echipă din spatele blackfriday.ro, site-ul oficial al Black Friday România, ne remarcăm atât prin experiență, cât mai ales prin rezultate. Suntem una dintre cele mai de încredere surse de informații despre magazinele și brandurile care participă la Black Friday România, iar acest lucru se vede inclusiv în traficul pe care îl atragem an de an în preajma acestei sărbători a reducerilor.

Dacă ar fi să îți prezentăm pe scurt de ce suntem alegerea perfectă când vine vorba de promovarea magazinului tău în perioada reducerilor de Black Friday, cele două cuvinte cu care am început această secțiune sunt definitorii pentru noi: experiență și rezultate.

Am fost acolo la introducerea conceptului de Black Friday în România și suntem una dintre primele și cele mai de încredere surse de informații atunci când vine vorba de această campanie de reduceri. Ne-am dezvoltat an de an, alături de eveniment, și ne-am dedicat munca îmbunătățirii și facilitării accesului publicului larg la toate informațiile despre Black Friday România.

Pe lângă experiența în anii edițiilor de Black Friday România, avem o experiență vastă și în promovarea online, astfel că abordăm în strategia noastră o gamă largă de canale și modalități de promovare în mediul online.

Scopul nostru este să creștem împreună și să ne maximizăm șansele de succes în timpul campaniilor de Black Friday România. Cu numele tău pe lista oficială a magazinelor participante la acest eveniment atât de așteptat, te vei bucura de cele mai bune rezultate pe care le poți obține din perioada cu cele mai mari reduceri din an. Nu ezita să te înscrii pe platforma oficială Black Friday România, iar noi îți garantăm că vei vedea rezultatele încă de la prima participare.