Sfaturi pentru cumpărături fără griji de Black Friday

Black Friday este cel mai așteptat și cunoscut eveniment de reduceri din tot anul, cumpărători din toată lumea așteptând cu sufletul la gură să vadă ce promoții vor fi și de ce oferte vor beneficia produsele care îi interesează. Totuși, pentru unele persoane, Black Friday poate fi o perioadă destul de stresantă, în special dacă nu se pregătesc din timp și se trezesc într-o mare de reduceri de unde nu știu ce să cumpere.

Ce aspecte pot fi problematice în perioada de reduceri Black Friday?

Printre grijile principale ale celor care așteaptă perioada de Black Friday pentru a face cumpărături se află, în primul rând, prețul produselor – unde vei găsi reducerea cea mai bună? Oare produsul a fost redus cu adevărat sau i s-a mărit prețul înainte de campanie și acum promoția este una fictivă? Te putem asigura că măsurile implementate de ANPC au făcut ca grija prețurilor să fie de domeniul trecutului și că reducerile pe care le vei găsi vor fi cu adevărat reale.

Totodată, în categoria de elemente stresante în perioada campaniei de Black Friday România se află timpul de livrare întârziat. Pentru a nu fi probleme mai mari decât sunt deja, comercianții au ales să organizeze campania de reduceri pe la mijlocul lunii noiembrie, astfel încât să fie la distanță de cele două libere naționale de la final de lună. Dacă ar fi păstrat data oficială internațional, care este de obicei în ultima vineri din lună, atunci timpul de livrare ar fi putut suferi și mai multe modificări. Este o perioadă aglomerată pentru curieri, dar comercianții fac tot posibilul pentru a onora comenzile într-un timp cât mai scurt.

Cum să te pregătești mai bine pentru Black Friday?

Pentru a fi pregătit de Black Friday și pentru a nu te stresa deloc în această perioadă, îți recomandăm să te documentezi cât mai mult înainte de începerea campaniei de reduceri. Fă-ți o listă de cumpărături cu produsele pe care vrei să le achiziționezi în această perioadă, după care caută exact variantele care te interesează la mai mulți comercianți. 

După ce ai găsit produsele de care ai nevoie, verifică lista magazinelor participante la campania de reduceri. Apoi, cel mai bine este să îți faci din timp cont pe site-urile respective și să adaugi produsele în coș sau la favorite, de unde vei putea monitoriza ușor schimbarea de preț sau disponibilitate. Cu toate informațiile completate, în ziua de reduceri Black Friday te uiți unde găsești oferta cea mai bună și plasezi comanda simplu și rapid.

Profită cât de mult poți de această perioadă, care va fi o ușurare pentru bugetul tău de cumpărături.