Solariile CORTIS – Reduceri de sezon la MESTERESTI

Ești în căutarea celor mai bune oferte solarii legume? MESTERESTI are pentru tine varianta de solar grădină Cortis, unul dintre modelele cele mai apreciate în acest sezon. Fie că vrei să îl folosești pentru uz propriu sau în calitate de mic producător, solarul Cortis se va potrivi perfect fiecărei nevoi.

Solarii de gradina Cortis

Cortis a devenit o marcă recunoscută în breasla micilor producători de fructe și legume, atât datorită materialelor de calitate din care sunt fabricate solariile pentru legume, cât și datorită consultanței de specialitate de care beneficiază clienții la achiziționarea produsului. Realizat din structură metalică din țevi galvanizate și folie din polietilenă armată, solarul de grădină Cortis va rezista bine la vânt, ploaie, grindină sau zăpadă. Totodată, indiferent de vremea de afară, solarul le va oferi plantelor o temperatură constantă și suficientă lumină, astfel încât să obții o producție timpurie calitativă.

Un alt avantaj de care se bucură modelul de solar Cortis este ușurința cu care poate fi montat. Pe lângă schița de montaj cu care vine la pachet, pe site-ul comercianților se găsește și un articol despre montarea lui. Țevile solarului se montează ușor prin îmbinare, iar prelata dintr-o bucată se fixează simplu peste cadru.

Solarul de grădină Cortis este disponibil într-o gamă variată de dimensiuni, de la variante cu lățimea de 2 sau 3 metri, utilizate în principal ca solarii hobby, și până la modele de solarii profesionale cu lățimea de 8 metri, astfel că vei găsi cu siguranță solarul potrivit pentru spațiul și nevoile tale.

Profită acum de cele mai bune oferte și reduceri la solarii! Pe mesteresti.ro găsești solarii de vânzare de cea mai bună calitate, la cele mai bune prețuri. Alege modelul de solar Cortis și obține cele mai bune condiții de creștere pentru plantele tale.