aoro.ro Black Friday 2020 • Ce reduceri te asteapta!

Clic si Vezi ofertele pe www.aoro.ro

Aoro.ro: Branduri mari, reduceri mari de Black Friday!

Black Friday e momentul mult a╚Öteptat al anului, iar aoro.ro s-a preg─âtit ├«n consecin╚Ť─â cu reduceri de p├ón─â la 70% la produsele din catalog. Vorbim despre branduri mari ╚Öi ├«ndr─âgite de consumatori la nivel mondial, iar campania Black Friday la aoro.ro pune la b─âtaie cele mai cunoscute produse, ce vor face deliciul consumatorilor, dar mai ales al… consumatoarelor!

Branduri reduse și produse la ofertă de Black Friday la aoro.ro!

Lista este lungă și stocurile generoase, însă vom trece în revistă doar câteva dintre brandurile ce vor fi listate cu discount-uri generoase de Black Friday la aoro.ro:

  • Versace
  • Paco Rabanne,
  • American Crew
  • Farmona
  • Kelsey Berwin
  • Moschino
  • Bruno Banani

Mai ai nevoie de alte motive ca s─â urm─âre╚Öti aoro.ro de Black Friday? Mai avem! Se pare c─â retailerul promite transport gratuit la orice parfum achizi╚Ťionat ├«n weekendul Black Friday, astfel ├«nc├ót costurile de achizi╚Ťie ale consumatorilor finali s─â fie c├ót mai mici!

Black Friday la aoro.ro: cele mai ieftine parfumuri?

Reducerile de Black Friday la aoro.ro nu sunt singurul moment oportun de a face shopping pe aceast─â platform─â at├ót de ├«ndr─âgit─â de rom├óni. Aoro.ro s-a remarcat de-a lungul timpului cu pre╚Ťuri mult sub pia╚Ť─â la cele mai c─âutate ╚Öi celebre produse! Cum e posibil? Un comunicat oficial aoro.ro explic─â: ┬á“Spre deosebire de alti comercian╚Ťi, volumul nostru anual este de peste 1.000.000 de produse v├óndute la nivel de re╚Ťea, cu un adaos comercial minim. Prin urmare, cump─âr─âm ├«n cantit─â╚Ťi mult mai mari de la furnizori, beneficiind de pre╚Ťuri de achizi╚Ťie foarte avantajoase. La ora actual─â, suntem prezen╚Ťi pe pia╚Ťa de retail online din 14 ╚Ť─âri, printre care Polonia, Cehia, Germania, Portugalia, Spania ╚Öi chiar SUA sau UK.”

Vestea și mai bună este că Black Friday nu se rezumă doar la ziua de vineri la aoro.ro! Retailerul promite un weekend întreg de reduceri record, iar asta nu poate fi decât în avantajul clientului final. Spor la cumpărături să avem!

aoro.ro este magazin online cu produse din categoriile Cosmetice, Ingrijire personala, Parfumuri.