MyCosmetics  Black Friday 2021 • Ce reduceri te asteapta!

Clic si Vezi ofertele pe www.mycosmetics.ro

Promisiunea noastra este de a oferi clientilor nostri profesionalism si standarde inalte, rezultate ca urmare a experientei indelungate in domeniul produselor cosmetice, si a pasiunii fondatorilor. Oferta noastra este strans legata de cerintele pietei si de asteptarile clientilor nostri, care cred in calitate si siguranta la un pret optim. Scopul nostru este sa oferim produse competitive atat celor care cumpara produsele pentru a le folosi sau a le darui, cat si revanzatorilor si profesionistilor, cu care dorim un parteneriat pe termen lung, bazat pe incredere si seriozitate, si nu oportunitatea de a fi doar un alt furnizor.

Parteneriatul cu MyCosmetics reprezinta o investitie intr-un viitor sigur in ceea ce priveste furnizarea de produse de calitate, cu un design atractiv si modern, un raport optim calitate-pret si servicii profesionale, iar atitudinea pro-client, flexibilitatea, rapiditatea, spiritul inovativ, transparenta si corectitudinea ne definesc in relatia cu clientii si colaboratorii nostri.

Suntem activi pe piata cosmeticelor din Romania din 2006, iar experienta acumulata in tot acest timp ne ajuta sa evoluam si sa ne perfectionam pentru a asigura clientilor nostri tot ce este mai bun.

MyCosmetics  este magazin online cu produse din categoriile Cosmetice, Extensii de par, Fond de ten, Gene false, Masti de par, Pensule machiaj, Truse machiaj, Unghii cu gel.