American Black Friday la evoMAG 2024

Clic si Vezi Promoția!

Fără îndoială cea mai așteptată perioadă a anului pentru iubitorii de cumpărături este American Black Friday, sărbătoarea cumpărăturilor care a pornit din America și a ajuns în întreaga Europă. În România, unul dintre magazinele care este trecut pe primele locuri atunci când vine vorba de Black Friday este evoMAG.

EvoMAG a demonstrat clienților de-a lungul anilor că cerințele lor sunt luate în considerare, că în alegerea produselor puse la ofertă se ține cont de necesitățile, de dorințele, dar și de oferirea unor beneficii care contează cu adevărat pentru ei.

„American Black Friday la evoMAG”, cea mai așteptată campanie a anului

American Black Friday la evoMAG este campania pe care o așteptăm cu toții tot anul, deoarece știm că produsele puse la ofertă vor fi pe măsura așteptării. O selecție generoasă de produse din toate categoriile disponibile pe site va beneficia de reduceri „negre”, care vor atrage garantat o mulțime de iubitori de cumpărături.

Cum afli când începe „American Black Friday la evoMAG”?

Stai fără nicio grijă, căci noi te vom informa cu siguranță cu privire la perioada de desfășurare a campaniei „American Black Friday la evoMAG”, de aceea îți recomandăm să fii cu ochii pe blackfriday.ro, pentru a afla toate noutățile despre campaniile organizate de evoMAG, dar și de toate magazinele din România.

Reduceri de până la 80% la o selecție generoasă de oferte

Trebuie să te miști repede, deoarece există riscul ca produsele să dispară cât ai zice evoMAG din stoc, deoarece reducerile sunt foarte mari, de până la 80%, iar cei dornici să profite de ele, foarte mulți. Poți cumpăra atât pentru tine telefoane, televizoare, laptopuri sau tablete, compomente IT, produse dedicate sportului, dar și pentru cei dragi din viața ta electrocasnice, produsele de îngrijire personală, pentru casă, dar și multe altele.

De ce să alegi evoMAG?

Pentru că este unul dintre cele mai accesate magazine online de electronice și electrocasnice și locul unde ai certitudinea că vei găsi ceea ce cauți simplu și rapid, economisind timp și energie. Cei de la evoMAG pun la dispoziția clienților o gamă diversficată din toate categoriile de produse, dar și o serie de extra beneficii, dovadă că își cunosc publicul țintă.

De American Black Friday la evoMAG, ai cele mai „negre” reduceri, de-ți vine să le iei pe toate acasă. Lipici să ai la cele care îți sunt cel mai pe plac!

Promotii evoMAG 2024