Spring Black Friday la evoMAG 2024

Clic si Vezi Promoția!

Pentru că Black Friday este o adevărată sărbătoare a cumpărăturilor care merită sărbătorită ca la carte, cei de la evoMAG, magazinul care se află printre cele mai căutate magazine atunci când vine vorba de electronice și electrocasnice la cele mai mici prețuri, s-a gândit că un Black Friday de primăvară ar fi mai mult decât binevenit, mai ales că venirea primăverii este un moment pe care îl așteptăm cu nerăbdare cu toții și care merită sărbătorit în stil mare.

La evoMAG, primăvara este sărbătorită în stil mare! Descoperă campania „Spring Black Friday la evoMAG

Campania cu perioadă de desfășurare limitată este una care te va surprinde cu o selecție generoasă de produse puse la ofertă, produse care acoperă toate categoriile disponibile pe site. Astfel, poți achiziționa: televizoare, telefoane, laptopuri, tablete, imprimante, electrocasnice, articole de casă, îngrijire personală, aparate foto și video, dar și produse pentru mămici și copii. Toate, la cele mai tari prețuri și cu cele mai mari reduceri.

Reduceri de până la 80%

Da, ai citit bine. „Spring Black Friday la evoMAG” pune la dispoziția tuturor celor interesați de cumpărături produse aflate la mega reduceri, de până la 80%, practic, mai mult gratis. Este șansa ta de a cumpăra laptopul la care visezi, ultimul model de telefon ideal pentru a face cele mai tari poze primăvara asta, dar și o serie de accesorii pentru casă, pentru că venirea primăverii necesită un decor ca la carte, nu-i așa?

Cum afli când începe „Spring Black Friday la evoMAG”?

Cu siguranță perioada de desfășurare a campaniei „Spring Black Friday la evoMAG” va fi anunțată de către noi, așa cum deja te-am obișnuit, de aceea este chiar recomandat să intri cât mai des pe blackfriday.ro, pentru a fi la curent cu toate campaniile organizate de către cei de la evoMAG și pentru a avea certitudinea că ești printre primii care cumpără produsele la care visezi.

Stocuri limitate de produse

Întrucât reducerile sunt foarte mari, iar iubitorii de reduceri foarte mulți, este esențial să te grăbești, pentru a prinde produsele pe care visezi să le cumperi cât încă mai sunt în stoc.

Sărbătorește primăvara ca la carte, cu cele mai mari reduceri de la evoMAG! Spor la cumpărături și să te „lipești” de cele mai tari produse!

Promotii evoMAG 2024