Spring Black Friday la evoMAG 2019

Clic si Vezi Promo╚Ťia!

Pentru c─â Black Friday este o adev─ârat─â s─ârb─âtoare a cump─âr─âturilor care merit─â s─ârb─âtorit─â ca la carte, cei de la evoMAG, magazinul care se afl─â printre cele mai c─âutate magazine atunci c├ónd vine vorba de electronice ╚Öi electrocasnice la cele mai mici pre╚Ťuri, s-a g├óndit c─â un Black Friday de prim─âvar─â ar fi mai mult dec├ót binevenit, mai ales c─â venirea prim─âverii este un moment pe care ├«l a╚Ötept─âm cu ner─âbdare cu to╚Ťii ╚Öi care merit─â s─ârb─âtorit ├«n stil mare.

La evoMAG, prim─âvara este s─ârb─âtorit─â ├«n stil mare! Descoper─â campania ÔÇ×Spring Black Friday la evoMAGÔÇŁ

Campania cu perioad─â de desf─â╚Öurare limitat─â este una care te va surprinde cu o selec╚Ťie generoas─â de produse puse la ofert─â, produse care acoper─â toate categoriile disponibile pe site. Astfel, po╚Ťi achizi╚Ťiona: televizoare, telefoane, laptopuri, tablete, imprimante, electrocasnice, articole de cas─â, ├«ngrijire personal─â, aparate foto ╚Öi video, dar ╚Öi produse pentru m─âmici ╚Öi copii. Toate, la cele mai tari pre╚Ťuri ╚Öi cu cele mai mari reduceri.

Reduceri de până la 80%

Da, ai citit bine. ÔÇ×Spring Black Friday la evoMAGÔÇŁ pune la dispozi╚Ťia tuturor celor interesa╚Ťi de cump─âr─âturi produse aflate la mega reduceri, de p├ón─â la 80%, practic, mai mult gratis. Este ╚Öansa ta de a cump─âra laptopul la care visezi, ultimul model de telefon ideal pentru a face cele mai tari poze prim─âvara asta, dar ╚Öi o serie de accesorii pentru cas─â, pentru c─â venirea prim─âverii necesit─â un decor ca la carte, nu-i a╚Öa?

Cum afli c├ónd ├«ncepe ÔÇ×Spring Black Friday la evoMAGÔÇŁ?

Cu siguran╚Ť─â perioada de desf─â╚Öurare a campaniei ÔÇ×Spring Black Friday la evoMAGÔÇŁ va fi anun╚Ťat─â de c─âtre noi, a╚Öa cum deja te-am obi╚Önuit, de aceea este chiar recomandat s─â intri c├ót mai des pe blackfriday.ro, pentru a fi la curent cu toate campaniile organizate de c─âtre cei de la evoMAG ╚Öi pentru a avea certitudinea c─â e╚Öti printre primii care cump─âr─â produsele la care visezi.

Stocuri limitate de produse

├Äntruc├ót reducerile sunt foarte mari, iar iubitorii de reduceri foarte mul╚Ťi, este esen╚Ťial s─â te gr─âbe╚Öti, pentru a prinde produsele pe care visezi s─â le cumperi c├ót ├«nc─â mai sunt ├«n stoc.

S─ârb─âtore╚Öte prim─âvara ca la carte, cu cele mai mari reduceri de la evoMAG! Spor la cump─âr─âturi ╚Öi s─â te ÔÇ×lipe╚ÖtiÔÇŁ de cele mai tari produse!

Promotii evoMAG 2019