Valentine’s Day la evoMAG 2024

Clic si Vezi Promoția!

Pentru că Februarie este luna dedicată dragostei, cei de la evoMAG s-au gândit că îndrăgostiții au nevoie de ajutor, susținere și multe reduceri la cele mai faine produse ideale de dăruit partenerului sau partenerei.

„Valentine’s Day la evoMAG”, sursa de inspirație și de cadouri inedite pentru toți îndrăgostiții

Campania „Valentine’s Day la evoMAG” pune la dispoziția tuturor îndrăgostiților mii de produse inimoase, reduceri substanțiale și program de livrare la timp, pentru că dragostea merită tot ce-i mai bun.

Sărbătorește dragostea cu 50% reducere la o selecție „inimoasă” de produse

Pe evoMAG ai de unde să te inspiri pentru a cumpăra cadouri frumoase, unice, folositoare, romantice pentru partenerul sau partenera ta, care să satisfacă și cele mai pretențioase gusturi.

Ce poți cumpăra în cadrul campaniei „Valentine’s Day la evoMAG”?

Pentru că cei de la evoMAG știu că un cadou face cât o mie de cuvinte, aceștia oferă tuturor îndrăgostiților posibilitatea să aleagă cadoul perfect dintr-o diversitate de cadouri pentru toate gusturile și dorințele personale. Astfel, poți cumpăra de la cărți, bilete la concert, bijuterii, genți, flori, până la ochelari de soare, lingouri de aur și multe alte cadouri geniale ce sunt disponibile pe site-ul evoMAG.

Cum afli când începe campania „Valentine’s Day la evoMAG”?

În ce zi va începe campania dedicată iubirii te vom anunța noi, pe blackfriday.ro, așa cum deja te-am obișnuit. Pentru a fi la curent cu toate campaniile organizate de către cei de la evoMAG și pentru a avea certitudinea că ești printre primii care cumpără produsele cele mai râvnite de îndrăgostiți, îți recomandăm să intri cât mai des pe blackfriday.ro

Extra beneficii de la evoMAG

Pe lângă reducerile extrem de atrăgătoare, cei de la evoMAG vin în întâmpinarea tuturor clienților cu o serie de extra beneficii:

  • plată în rate fără dobândă și finanțare în rate prin credit online (pentru cei dornici de cumpărături dar care nu au toți banii necesari)
  • retur gratuit în 30 de zile
  • livrare gratuită în showroomul evoMAG din București
  • blog: sfaturi despre cum să alegi cele mai bune produse, recomandări configurare produse, dar și de folosire corectă a produselor
  • categoria Noutăți: ești pus la curent cu cele mai noi produse apărute în stoc
  • Secțiune specială de oferte: pentru a economi timp

Alintă-ți jumătatea de ziua îndrăgostiților cu un cadou inedit, cumpărat cu până la 50% reducere și impresioneaz-o cu un cadou cât o mie de cuvinte!

Promotii evoMAG 2024