Winter Festival la evoMAG 2024

Clic si Vezi Promoția!

EvoMAG este unul dintre cele mai căutate magazine de electronice și electrocasnice unde găsești tot ceea ce ai nevoie la cele mai bune prețuri de pe piață, iar drept dovadă că își cunosc consumatorii, cei de la evoMAG ne-au obișnuit cu fel de fel de campanii care mai de care mai atrăgătoare și cu o mulțime de produse la reduceri care ne fac cu ochiul.

„Winter Festival la evoMAG”, o campanie de care trebuie să profiți dacă iubești reducerile

Pentru că iarna merită un festival, cei de la evoMAG s-au gândit că o campanie dedicată acestui anotimp este o idee bună, iar noi spunem că nu s-au înșelat: ai reduceri de până la 50% la o selecție generoase de produse din toate categoriile de pe site.

Ce poți cumpăra în cadrul campaniei „Winter Festival la evoMAG”?

Tot ceea ce îți dorești poate fi achiziționat în cadrul campaniei „Winter Festival la evoMAG”. Printre produsele reduse până la 50% se numără: telefoane, componente PC, laptopuri, accesorii foto&video, televizoare, aparate sport&fitness, electrocasnice și aparate de îngrijire personală.

Cum afli când începe campania „Winter Festival la evoMAG”?

Perioada de desfășurare a festivalului iernii va fi anunțată pe blackfriday.ro, așa cum deja te-am obișnuit. Pentru a fi la curent cu toate campaniile organizate și pentru a avea certitudinea că ești printre primii care cumpără produsele cele mai râvnite, este bine să fii în fiecare zi cu ochii pe noi.

Extra beneficii de la evoMAG

Pe lângă reducerile extrem de atrăgătoare, cei de la evoMAG vin în întâmpinarea tuturor clienților cu o serie de extra beneficii:

  • plată în rate fără dobândă și finanțare în rate prin credit online (pentru cei dornici de cumpărături dar care nu au toți banii necesari)
  • livrare gratuită în showroomul evoMAG din București
  • retur gratuit în 30 de zile
  • blog: sfaturi despre cum să alegi cele mai bune produse, recomandări configurare produse, dar și de folosire corectă a produselor
  • categoria Noutăți: ești pus la curent cu cele mai noi produse apărute în stoc
  • Secțiune specială de oferte: pentru a economi timp

Profită și tu de Festivalul Iernii pentru a cumpăra produsele la care visezi la reduceri de până la 50%, doar la evoMAG!

Promotii evoMAG 2024