evoHalloween la evoMAG 2022

Clic si Vezi Promo╚Ťia!

Te-ai g├óndit vreodat─â c─â pre╚Ťurile produselor pot fi speriate, ajung├ónd la cele mai mici pre╚Ťuri? Ei bine, cei de la evoMAG s-au g├óndit la asta, iar ini╚Ťiativa lor se bucur─â de succes, a╚Öa cum era de a╚Öteptat. EvoMAG.ro┬áeste unul dintre cele mai cunoscute ╚Öi accesate magazine online de electronice ╚Öi electrocasnice din Rom├ónia, dar ╚Öi cel care ne-a obi╚Önuit de-a lungul anilor cu fel ╚Öi fel de campanii, unele mai surprinz─âtoare dec├ót celelalte.

ÔÇ×evoHalloween la evoMAGÔÇŁ, o campanie care sperie pre╚Ťurile

Una dintre aceste campanii este ╚Öi ÔÇ×evoHalloween la evoMAGÔÇŁ, o campanie ingenioas─â, prin care o selec╚Ťie generoas─â de produse extrem de dorite sunt at├ót de speriate de Halloween ├«nc├ót s-au f─âcut mici de tot. Campania invit─â iubitorii de cump─âr─âturi s─â s─ârb─âtoreasc─â Halloween-ul achizi╚Ťion├ónd produsele mult dorite la cele mai mici pre╚Ťuri.

Ce produse pot fi achizi╚Ťionate ├«n cadrul campaniei ÔÇ×evoHalloween la evoMAGÔÇŁ?

O selec╚Ťie generoase de produse vor fi speriate cu ocazia s─ârb─âtorii de Halloween, ajung├ónd p├ón─â la 60% reducere. Po╚Ťi cump─âra telefoane, televizoare, laptopuri sau tablete, electrocasnice sau aparate de ├«ngrijire personal─â, articole dedicate sportului, dar ╚Öi decora╚Ťiunilor interioare, toate la cele mai mici pre╚Ťuri.

Este astfel momentul ideal s─â cumperi ╚Öi cadouri pentru cei dragi (imediat se apropie ╚Öi s─ârb─âtorile), ├«ntruc├ót po╚Ťi lua cele mai faine cadouri la jum─âtate de pre╚Ť sau chiar mai pu╚Ťin. A╚Öa c─â, de ce s─â nu profi╚Ťi?

Cum afli c├ónd ├«ncepe campania ÔÇ×evoHalloween la evoMAGÔÇŁ?

Campania va avea loc pe o perioad─â limitat─â de timp, iar aceasta va fi anunta╚Ť─â cu siguran╚Ť─â din timp de c─âtre noi, stai f─âr─â nicio grij─â. Pentru a fi la curent cu toate campaniile organizate ╚Öi pentru a avea siguran╚Ťa c─â e╚Öti printre primii care acceseaz─â site-ul odat─â cu ├«nceperea campaniei, ├«╚Ťi recomand─âm s─â fii cu ochii pe blackfriday.ro

De ce evoMAG?

Pentru c─â a demonstrat c├ót de bine ├«╚Öi cunoa╚Öte publicul ╚Öi c─â ╚Ötie s─â-l surprind─â cu campanii dedicate, care mai de care mai atr─âg─âtoare. De asemenea, ├«i ├«n╚Ťelege nevoile ╚Öi dorin╚Ťele, oferindu-i o serie de beneficii axate pe ceea ce trebuie:

  • Plat─â ├«n rate f─âr─â dob├ónd─â sau finan╚Ťare ├«n rate prin credit online (pentru c─â deseori se ├«nt├ómpl─â s─â nu avem bani exact atunci c├ónd trebuie)
  • Retur gratuit ├«n 30 de zile
  • Livrare gratuit─â ├«n showroomul evoMAG
  • Sec╚Ťiune de oferte: pentru a economi timp
  • Blog: sfaturi despre cum s─â alegi cele mai bune produse, recomand─âri configurare produse, dar ╚Öi de folosire corect─â a produselor
  • Categoria Nout─â╚Ťi: e╚Öti pus la curent cu cele mai noi produse ap─ârute ├«n stoc

Las─â-te b├óntuit de oferte ╚Öi cump─âr─â produsele cu cele mai mici pre╚Ťuri!

Promotii evoMAG 2022