evoHalloween la evoMAG 2024

Clic si Vezi Promoția!

Te-ai gândit vreodată că prețurile produselor pot fi speriate, ajungând la cele mai mici prețuri? Ei bine, cei de la evoMAG s-au gândit la asta, iar inițiativa lor se bucură de succes, așa cum era de așteptat. EvoMAG.ro este unul dintre cele mai cunoscute și accesate magazine online de electronice și electrocasnice din România, dar și cel care ne-a obișnuit de-a lungul anilor cu fel și fel de campanii, unele mai surprinzătoare decât celelalte.

„evoHalloween la evoMAG”, o campanie care sperie prețurile

Una dintre aceste campanii este și „evoHalloween la evoMAG”, o campanie ingenioasă, prin care o selecție generoasă de produse extrem de dorite sunt atât de speriate de Halloween încât s-au făcut mici de tot. Campania invită iubitorii de cumpărături să sărbătorească Halloween-ul achiziționând produsele mult dorite la cele mai mici prețuri.

Ce produse pot fi achiziționate în cadrul campaniei „evoHalloween la evoMAG”?

O selecție generoase de produse vor fi speriate cu ocazia sărbătorii de Halloween, ajungând până la 60% reducere. Poți cumpăra telefoane, televizoare, laptopuri sau tablete, electrocasnice sau aparate de îngrijire personală, articole dedicate sportului, dar și decorațiunilor interioare, toate la cele mai mici prețuri.

Este astfel momentul ideal să cumperi și cadouri pentru cei dragi (imediat se apropie și sărbătorile), întrucât poți lua cele mai faine cadouri la jumătate de preț sau chiar mai puțin. Așa că, de ce să nu profiți?

Cum afli când începe campania „evoHalloween la evoMAG”?

Campania va avea loc pe o perioadă limitată de timp, iar aceasta va fi anuntață cu siguranță din timp de către noi, stai fără nicio grijă. Pentru a fi la curent cu toate campaniile organizate și pentru a avea siguranța că ești printre primii care accesează site-ul odată cu începerea campaniei, îți recomandăm să fii cu ochii pe blackfriday.ro

De ce evoMAG?

Pentru că a demonstrat cât de bine își cunoaște publicul și că știe să-l surprindă cu campanii dedicate, care mai de care mai atrăgătoare. De asemenea, îi înțelege nevoile și dorințele, oferindu-i o serie de beneficii axate pe ceea ce trebuie:

  • Plată în rate fără dobândă sau finanțare în rate prin credit online (pentru că deseori se întâmplă să nu avem bani exact atunci când trebuie)
  • Retur gratuit în 30 de zile
  • Livrare gratuită în showroomul evoMAG
  • Secțiune de oferte: pentru a economi timp
  • Blog: sfaturi despre cum să alegi cele mai bune produse, recomandări configurare produse, dar și de folosire corectă a produselor
  • Categoria Noutăți: ești pus la curent cu cele mai noi produse apărute în stoc

Lasă-te bântuit de oferte și cumpără produsele cu cele mai mici prețuri!

Promotii evoMAG 2024