Summer Black Friday la evoMAG 2024

Clic si Vezi Promoția!

EvoMAG este unul dintre cele mai dorite magazine online din România atunci când vine vorba de telefoane, televizoare, laptopuri, electrocasnice, produse pentru casă, auto, sport sau îngrijire personală, toate cumpărate la cele mai bune prețuri de pe piață.

Pentru că cei de la evoMAG au considerat că Black Friday este o sărbătoare care merită sărbătorită în fiecare anotimp, au creat special pentru iubitorii de reduceri o campanie dedicată celui mai așteptat anotimp: vara. „Summer Black Friday la evoMAG” este campania care sărbătorește anotimpul preferat al tuturor cu reduceri care mai de care mai atrăgătoare.

Venirea verii se sărbătorește cu „Summer Black Friday la evoMAG”

Pentru că o vară de neuitat presupune îndeplinirea tuturor dorințelor, evoMAG s-a gândit că o selecție de produse atrăgătoare la cele mai mari reduceri reprezintă o ocazie unică de a achiziționa telefonul preferat cu care să facem poze de vis, laptopul de gaming cu care să ne petrecem timpul, dar și un smart TV în fața căruia să privim împreună cu prietenii, inițiativă foarte binevenită și care se bucură de succes.

Reduceri de până la 70% la o selecție atractivă de produse

În cadrul campaniei poți achiziționa produsele preferate cu o reducere de până la 70%, ceea ce înseamnă mai mult gratis, de aceea produsele vor zbura din stoc și este esențial să fii printre primii care achiziționează produsele preferate înainte ca acestea să nu mai fie disponibile.

Cum afli când începe campania „Summer Black Friday la evoMAG”?

Cu siguranță perioada de desfășurare a campaniei „Summer Black Friday la evoMAG” va fi anunțată de către noi, pe blackfriday.ro, de aceea, pentru a fi la curent cu toate campaniile organizate și pentru a avea certitudinea că ești printre primii care cumpără produsele la care visezi, este recomandat să intri cât mai des pe blackfriday.ro

Fă-ți vara mai frumoasă cu ofertele evoMAG

Pentru că vara este anotimpul în care obiceiurile noastre se pot schimba în bine, poți achiziționa electrocasnice care să-ți ușureze stilul de viață, să alegi să mănânci mai sănătos, mai simplu și mai rapid, dar și momentul în care sportul poate deveni mai important în viața ta achiziționând aparate de fitness ultraperfomante, care să răspundă nevoilor și dorințelor tale.

Trăiește-ți vara din plin cu ofertele de vară evoMAG! Spor la prins cele mai tari reduceri și lipici la momente de neuitat vara asta!

Promotii evoMAG 2024