Black Days la evoMAG 2024

Clic si Vezi Promoția!

Inspirată din cea mai mare sărbătoare a cumpărăturilor din întreaga lume și anume, Black Friday, campania „Black Days la evoMAG” își propune să atragă cât mai mulți iubitori ai cumpărăturilor online, datorită selecției atrăgătoare de produse ce acoperă toate categoriile de pe site-ul evoMAG.ro căreia nu-i vei putea rezista.

EvoMAG.ro este unul dintre cele mai accesate magazine online de electronice și electrocasnice din România, fiind totodată locul unde știi sigur că vei găsi o diversitate de produse la cele mai mici prețuri de pe piață. Un alt plus al celor de la evoMAG este că își cunosc foarte bine clienții, lucru demonstrat de campaniile implementate cu succes de-a lungul anilor, dar și de beneficiile oferite clienților.

„Black Days la evoMAG”, o campanie de succes: reduceri de până la 70%

În cadrul campaniei „Black Days” toți cei interesați de noi achiziții au șansa de a cumpăra produse la prețuri foarte mici, printre cele selectate aflându-se și produse cu 70% discount, lucru extrem de atrăgător și care se află repede, de aceea accesările pe site vor fi pe măsura ofertelor puse la dispoziția clienților. Cei de la evoMAG se așteaptă la un real succes, rezultat pe care îl intuim și noi.

Ce poți să cumperi în cadrul campaniei „Black Days la evoMAG”?

De toate și pentru toți poți cumpăra în cadrul acestei campanii, deoarece produsele selectate de către cei de la evoMAG.ro acoperă o varietate de categorii, pentru toate gusturile, dorințele și necesitățile noastre. Poți achiziționa de la ultimul model de telefon de la brandul preferat, laptopul mult visat, până la cadourile pe care plănuiai să le cumperi persoanelor dragi din viața ta. Dacă nu ai suficienți bani pentru toate, nu trebuie să-ți faci griji, evoMAG s-a gândit și la asta.

Extra Beneficii de la evoMAG

Pentru că ne-au citit gândurile, cei de la evoMAG oferă posibilitatea plății în rate fără dobândă, întrucât banii niciodată nu sunt suficienți când avem nevoie de ei, iar noi să nu fim nevoiți să așteptăm până să ne putem bucura de cele mai frumoase produse din stoc. Fericirea este mai mare atunci când îți îndeplinești dorințele la timp și nu mai târziu!

Black Days înseamnă produse cu prețuri atât de negre că nici nu le mai vezi. Pornește în căutarea prețurilor minuscule și cumpără produsele preferate de pe evoMAG.ro!

Promotii evoMAG 2024