Oktombriefest la evoMAG 2019

Clic si Vezi Promo╚Ťia!

EvoMAG.ro este unul dintre cele mai mari magazine de electronice ╚Öi electrocasnice din Rom├ónia ╚Öi unul dintre cele mai accesate magazine online atunci c├ónd vine vorba de telefoane, televizoare, latopuri sau tablete, dar ╚Öi ma╚Öini de sp─âlat, centrale termice, produse de ├«ngrijire personal─â, accesorii pentru cas─â ╚Öi multe altele, toate la cele mai mici pre╚Ťuri.

A╚Öa cum deja ne-au obi╚Önuit, cei de le evoMag.ro ne preg─âtesc campanii peste campanii, unele cu tematice, altele pentru c─â o simpl─â zi este un motiv de s─ârb─âtoare. Acestea ofer─â posibilitatea multora dintre noi s─â achizi╚Ťion─âm produsele preferate la cele mai mici pre╚Ťuri, plus multe alte beneficii suplimentare.

Una dintre aceste campanii este ╚Öi ÔÇ×Oktombriefest la evoMAGÔÇŁ, un festival al reducerilor la care suntem invita╚Ťi s─â particip─âm achizi╚Ťion├ónd produsele preferate dintre cele selectate la cele mai mici pre╚Ťuri de pe pia╚Ť─â.

C├ónd afli c├ónd ├«ncepe campania ÔÇ×Oktombriefest la evoMAGÔÇŁ

Data exact─â de ├«ncepere a campaniei ÔÇ×Oktombriefest la evoMAGÔÇŁ va fi anun╚Ťat─â pe blackfriday.ro, a╚Öa cum deja te-am obi╚Önuit c├ónd vine vorba de toate campaniile organizate de magazinele online din Rom├ónia.

Un lucru extrem de util ar fi s─â intri c├ót de des posibil pe blackfriday.ro, pentru a fi mereu preg─âtit de reduceri ╚Öi disponibil pentru cump─âr─âturi. ├Än plus, te vom ╚Ťine la curent ╚Öi cu alte oferte organizate de c─âtre cei de la evoMAG, la fel de atr─âg─âtoare, dar ╚Öi despre produsele pe care le po╚Ťi cump─âra la pre╚Ťuri super mici.

Majoritarea produselor la jum─âtate de pre╚Ť

Pentru c─â un festival al reducerilor trebuie s─â aib─â un line-up atr─âg─âtor, selec╚Ťia de produse este una generoas─â ╚Öi acoper─â toate categoriile disponibile pe site-ul evoMAG.ro, iar majoritatea dintre produse pot fi g─âsite la jum─âtate de pre╚Ť sau chiar mai pu╚Ťin.

Extra Beneficii de la evoMAG

Cum bine am spus mai devreme, cei de la evoMAG ne-au demonstrat c├ót de bine ├«╚Öi cunosc publicul ╚Öi c─â sunt mereu disponibili pentru ei cu solu╚Ťii la problemele pe care le ├«nt├ómpin─â. Cea mai frecvent─â dintre acestea fiind imposibilitatea de a pl─âti integral suma unui produs, ace╚Ötia au venit cu solu╚Ťia pl─â╚Ťii ├«n rate f─âr─â dob├ónd─â, un lucru extrem de important pentru orice consumator.

Participă și tu la festivalul reducerilor de la evoMAG.ro și petrece cu cele mai mari reduceri la produsele preferate!

Promotii evoMAG 2019