Abonează-te și câștigă

De Black Friday, fiecare dintre noi ar vrea să profite la maxim de ofertele disponibile, acesta fiind și cel mai așteptat eveniment de reduceri din an. Pe lângă sfaturile pe care ți le dăm în articolele dedicate special cumpărăturilor de Black Friday, unde găsești informații despre cum poți face cele mai bune alegeri pentru buzunarul tău și cum te poți feri de fraudele online, acum ai șansa să câștigi și un voucher în valoare de 1.000 lei, dacă te abonezi la newsletter-ul nostru.

Cum poți câștiga cei 1.000 lei?

Așa cum am anunțat deja, abonarea la newsletter îți poate aduce un voucher de 1.000 lei, cu care te poți bucura de cumpărăturile de Black Friday fără grija bugetului. Pentru a te înscrie în concurs, tot ce trebuie să faci este să completezi formularul în care îți treci prenumele și adresa de e-mail, după care dai click pe butonul de Abonează-te acum. Gata, automat vei fi înscris și în concursul pentru câștigarea premiului de 1.000 lei.

Ce poți câștiga pe lângă cei 1.000 lei?

Știm, banii sunt motivul principal pentru care ai vrea să participi la concurs, însă vrem să îți prezentăm și celelalte beneficii pe care le poți obține prin abonarea la newsletter-ul blackfriday.ro. Îți garantăm că vei avea chiar mai mult de câștigat în urma acestei decizii.

Informații exclusive

Prin abonarea la newsletter-ul blackfriday.ro vei fi printre primii care vor afla când și la ce magazine încep promoțiile de Black Friday. În acest mod, vei avea timp destul pentru a-ți planifica cumpărăturile și vei ști care este cel mai bun moment pentru a verifica reducerile de la un magazin anume.

Oferte limitate

Dacă te abonezi la newsletter, nu doar că vei afla primul ce magazine dau startul reducerilor, dar vei fi la curent și cu ofertele limitate pe care acestea le oferă. Indiferent că vorbim de pachete speciale, reduceri care ajung la 80-90% sau produse cu stoc limitat, îți vei crește cu siguranță șansele de a profita de ele.

Sfaturi pentru cumpărături

O bună pregătire înainte de Black Friday poate transforma această campanie într-o oportunitate extraordinară de a economisi. Noi ne vom asigura că tu vei primi toate informațiile de care ai nevoie pentru a lua cele mai bune decizii de achiziție, iar la final vei constata cu mândrie că ai reușit să profiți la maxim de oferte și reduceri.

Când va fi anunțat câștigătorul concursului?

Câștigătorul premiului de 1.000 lei va fi anunțat pe data de 1 decembrie 2023, prin tragere la sorți, folosind site-ul random.org. Formularul de abonare poate fi completat până la data de 26 noiembrie 2023, așa că mai ai suficient timp pentru a te înscrie la concurs.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai bune oferte de Black Friday, dar să știi și cum poți profita la maxim de ele, atunci abonarea la newsletter îți poate aduce toate acestea într-un mod simplu și rapid. Bucură-te de experiența unor cumpărături cu adevărat remarcabile. Noi îți ținem pumnii să câștigi!