Adauga pe lista ta de Black Friday aparatele ce te ajuta sa respiri un aer mai curat si mai sanatos, la tine acasa

Suntem tot mai atenti la ceea ce punem in farfurie, insa nu luam foarte mult in seama calitatea aerului pe care il respiram. Asta si pentru ca solutiile de imbunatatire a calitatii aerului nu sunt inca in atentia mass mediei. Cu siguranta, insa, promotiile de Black Friday le vor aduce in atentia ta!

Respiram un aer poluat, plin de praf, substante nocive sau alergeni, dar ne consolam cu ideea ca solutiile nu stau in puterea noastra. Dimpotriva. Aerul pe care il respiram in acasa, la birou sau in orice alt spatiu inchis poate fi filtrat, adus la parametrii recomandati de umiditate si eliberat de mirosuri, virusuri, alergeni si alte particule microscopice care au impact negativ asupra sanatatii si calitatii vietii. Solutiile nu sunt nici pe departe asa de scumpe cum ti-ai inchipui.

Daca vrei sa te informezi care sunt cele mai potrivite aparate de imbunatatire a calitati aerului pentru locuinta ta, poti vizita site-ul alecoair.ro, un magazin online dedicat echipamentelor pentru controlul calitatii aerului.

Aleco Air iti propune o gama larga de dezumidificatoare casnice, umidificatoare, purificatoare de aer sau produse 3 in 1 care pot regla si curata aerul de orice tip de particule nocive. Tot aici gasesti difuzoare de arome, aparate de aer conditionat sau produse de incalzire care pot oferi confortul necesar indiferent de vremea de afara.

Pentru campania de Black Friday 2017, magazinul AlecoAir.ro pregateste discounturi semnificative pentru dezumidificatoare casnice, umidificatoare pentru camera copilului, purificatoare de aer, dar si produse din celelalte categorii.

Cu siguranta, ai o lista lunga de lucruri pe care vrei sa le cumperi in aceasta toamna. Nu lasa sa treaca ofertele exceptionale pentru echipamente care aduc o imbunatatire semnifificativa a calitatii aerului pe care tu si familia ta il respirati.

Nivelul de umiditate prea ridicat favorizeaza producerea de mucegaiuri si igrasie, Un nivel prea scazut de umiditate are efecte negative asupra corpului. Un aparat de reglare a umiditatii aerului contribuie semnificativ la reducerea riscurilor de imbolnavire, in special in sezonul rece si te ajuta, deopotriva, sa obtii un confort termic sporit cu mai putina energie.

Alergeni, particule de praf sau mirosuri neplacute? Toate pot fi eliminate cu ajutorul unui purificator de aer cu ionizare si filtre HEPA de inalta performanta.

Viziteaza alecoair.ro si informeaza-te asupra gamelor de produse potrivite casei tale. Urmareste lansarea campaniei de Black Friday pe site si, cu siguranta, vei gasi produse pe care sa le achizitionezi la un pret extrem de atractiv.