Black Friday 2022. Ce categorii de produse găsești la reducere în acest an?

În fiecare an, campania de reduceri Black Friday vine cu discounturi la mii de produse, unele la care cumpărătorii deja se așteaptă, dar și produse surpriză. În funcție de specificul fiecărui magazin, reducerile pot ajunge chiar și la 90%, perioada fiind una ideală pentru cumpărături.

Când este Black Friday 2022?

La noi în țară, data la care este organizată campania de reduceri Black Friday diferă în funcție de decizia fiecărui magazin. Pe continentul american, de unde a fost preluată sărbătoarea reducerilor cunoscută la noi și ca Vinerea Neagră, Black Friday are loc întotdeauna în vinerea de după Ziua Recunoștinței, de obicei ultima din luna noiembrie. 

Deși la început se respecta cât de cât data internațională, liberele naționale de la finalul lunii noiembrie erau încă o cauză ce determina întârzierea livrărilor, motiv pentru care acum Black Friday România este organizat pe la mijlocul lunii. Anul acesta, cele mai mari magazine online de la noi din țară au anunțat că vor ține campania de reduceri Black Friday pe data de 11 noiembrie 2022.

Ce categorii de produse găsești la reducere de Black Friday 2022?

Ca în fiecare an, și această ediție de reduceri Black Friday vine cu o mulțime de categorii care vor beneficia de cele mai bune prețuri.

Electrocasnice reduse de Black Friday

Din topul celor mai căutate și vândute produse reduse în perioada de Black Friday nu se putea să lipsească categoria de electrocasnice, indiferent că vorbim de electrocasnice mici, cum sunt cuptoarele cu microunde, expresoarele de cafea și storcătoarele de fructe sau electrocasnice mari, cum sunt frigiderele, mașinile de spălat rufe, mașinile de spălat vase și multe altele. Această categorie de produse are un istoric de vânzare foarte bun în perioada de Black Friday, motiv pentru care comercianții continuă să le ofere la prețuri bune în fiecare an.

Haine și încălțăminte reduse de Black Friday

În ultimii ani, în perioada de Black Friday au început să fie din ce în ce mai căutate articolele de îmbrăcăminte, încălțăminte sau accesoriile. Pe lângă faptul că le găsești la promoții destul de bune, aceste articole pot reprezenta și un cadou pentru cei dragi cu ocazia sărbătorilor de iarnă ce se apropie.

Smartphone-uri și smartwatch-uri reduse de Black Friday

De pe lista celor mai bune oferte de Black Friday nu puteau să lipsească smartphone-urile și smartwatch-urile, produse care au fost top vânzări în cadrul fiecărei ediții de reduceri Black Friday. Deoarece au o valoare destul de mare, orice reducere se simte în buzunarul cumpărătorului.

Pe lângă cele de mai sus, reduceri impresionante poți găsi și la alte categorii de produse, printre care parfumuri, cosmetice, televizoare, articole pentru copii și multe altele. Urmărește campania de Black Friday și cu siguranță cel puțin un produs din lista ta de cumpărături va beneficia de reducere în această perioadă.