Black Friday Evivo 2017: cele mai bune prețuri la baterii de baie, chiuvete de bucătărie, paneluri de duș și accesorii pentru baie.

În perioada 17-27 noiembrie 2017, Evivo te ajută să-ți faci upgrade în baie și bucătărie. Ai 20% discount pentru seturi de baterii sanitare, paneluri de duș cu hidromasaj, seturi chiuvete din granit compozit + baterii bucătărie și seturi de accesorii baie.

Cele mai consistente reduceri din an te așteaptă pe Evivo.ro intre 17 și 27 noiembrie 2017. Ți-am pregătit zeci de produse pentru baie și bucătărie, la prețuri de sărbătoare. Așadar, dacă încă nu ai terminat renovările / reamenajările pe anul acesta, stai cu ochii pe noi!

Printre produsele participante la campania Black Friday Evivo 2017 se numără:

· paneluri de dus cu hidromasaj. Echipate cu 3 funcții (duș de mână, duș superior și hidromasaj), elegante și ergonomice, panelurile de duș Loira, Danubio și Niagara îți aduc confortul și luxul unui tratament SPA în propria baie. Calitate garantată CasaBlanca.

· baterii sanitare pentru baie. Cu design retro sau modern, cu finisaj cromat, alb, negru sau bronz, cu operare monocomandă, dublă comandă sau acționare unică. Evivo îți oferă soluții complete și colecții originale de baterii sanitare pentru o baie funcțională și elegantă. Opțiuni, confort și fiabilitate în obiecte sanitare indispensabile pentru baia ta.

· seturi de accesorii pentru baie. Obiecte utile, concepute pentru organizare, un plus de confort și – de ce nu? – pentru un accent de culoare, accesoriile de baie vor utila cu stil orice încăpere de baie, indiferent de configurația ei.

· seturi de chiuvete din granit compozit cu baterie sanitară de bucătărie. O soluție completă pentru o bucătărie modernă, ergonomică și aspectuoasă. Benficiezi de 10 ani garanție pentru chiuvetă și 5 ani pentru bateria sanitară, indiferent de modelul ales. Nu trebuie decât să alegi configurația și nuanța, noi îți oferim 20% discount și livrare gratuită, cu verificare.

Astfel, timp de 11 zile, pe evivo.ro vor fi active cele mai bune prețuri, oferindu-ți astfel ocazia să faci economii importante în timp ce investești în confortul tău de acasă. Produsele participante în campania Black Friday Evivo 2017 sunt disponibile în stoc, iar la comenzi peste 300 lei beneficiezi de livrare gratuită, cu verificare colet.