Black Friday la electrocasnice – Investește în locuința ta

Dacă ai în plan să te muți la casă nouă, vrei să faci câteva modificări prin locuință sau întâmpini probleme cu anumite produse care au ceva ani vechime, Black Friday reprezintă ocazia ideală pentru cumpărături, reducerile ajungând în unele cazuri chiar și până la 90%.

Când este Black Friday România?

Anul acesta, data oficială la care va avea loc campania de Black Friday 2022 este 11 noiembrie. Cu toate că evenimentul preluat de pe continentul american respecta la început tradiția, având loc de obicei în ultima vineri din lună și ținând o singură zi, acum vedem cum fiecare comerciant decide în ce zi vrea să organizeze campania anuală de reduceri, precum și care va fi durata acesteia – sunt magazine la care Black Friday ține o singură zi, dar și magazine participante care își întind promoțiile pe durata a mai multe săptămâni, în funcție de stocuri.

Ce electrocasnice găsești la reducere de Black Friday?

În fiecare an, comercianții își pregătesc din timp campania de reduceri Black Friday și se gândesc care vor fi cele mai căutate produse. Deși în ultimii ani preferințele de cumpărare ale românilor au mai suferit modificări, sunt totuși câteva categorii mari de produse care rămân în topul căutărilor an de an, printre acestea fiind și electrocasnicele.

Printre cele mai populare categorii de electrocasnice pe care le găsești la promoție de Black Friday România se numără următoarele:

  • aparate de aer condiționat;
  • aragazuri;
  • aspiratoare;
  • cuptoare cu microunde;
  • cuptoare electrice;
  • expresoare cafea;
  • frigidere;
  • mașini de spălat;
  • roboți de bucătărie.

Cele de mai sus fac parte din categoriile de top ce înregistrează vânzări mari în perioada de Black Friday, asta și datorită reducerilor mari de preț de care beneficiază. Totuși, pe lângă acestea, reduceri foarte bune poți găsi și la stații de călcat, calorifere, centrale electrice sau pe lemne, mașini de spălat vase, storcătoare fructe și multe altele.

Cum să te pregătești pentru Black Friday?

Dacă ai deja lista cu produsele pe care vrei să le cumperi în perioada cu cele mai mari reduceri din timpul anului, atunci lucrurile sunt simple. Caută din timp produsele care te interesează pe diferite site-uri și fă-ți cont acolo unde găsești oferte care îți surâd. Adaugă apoi produsele la favorite, unde vei putea verifica cu ușurință situația la începerea campaniei.

O atenție deosebită trebuie să acorzi și termenelor de livrare, deoarece este destul de posibil să fie întârzieri din acest punct de vedere. Vezi ce timp de livrare oferă fiecare comerciant și pregătește-te să aștepți câteva zile în plus, perioada fiind una foarte aglomerată din acest punct de vedere.

Tot pe lista elementelor de care ar trebui să te interesezi înainte de campania de reduceri Black Friday mai poți adăuga condițiile de retur, pentru a fi pregătit pentru orice situație.

Alege inspirat de Black Friday și investește în locuința ta!