Black Friday News 2019: Ce poti cumpara Anul acesta cu Reducere ?

Revolu╚Ťia noului stil de via╚Ť─â ╚Öi c─âutarea celor mai bune metode de a-╚Ťi p─âstra s─ân─âtatea, a luat ├«n ultimii ani ╚Öi cuprul ├«n vizorul cercet─âtorilor unei vie╚Ťi mai bune. Astfel, ast─âzi se ╚Ötie, prin numeroase studii c─â acesta este capabil s─â distrug─â bacteriile ╚Öi viru╚Öii nedori╚Ťi, (egiptenii antici foloseau ulcioare ╚Öi g─âle╚Ťi de cupru pentru a men╚Ťine apa proasp─ât─â) sau c─â recipientele din cupru pot fi r─âspunsul ├«n ceea ce prive╚Öte anihilarea bacteriei E-coli. 

Mai mult, cuprul a fost folosit ├«nc─â din cele mai vechi timpuri ╚Öi ├«n obiectele de decor, av├ónd din punct de vedere estetic, o pre╚Ťiozitate ╚Öi o frumuse╚Ťe unic─â. Probabil de aceea scriitori, arti╚Öti ╚Öi celebrit─â╚Ťi precum Constantin Br├óncu╚Öi, Julia Child, Van Gogh, Jackson Pollock sau scriitorul Ernest Hemingway au fost profund interesa╚Ťi de obiectele din cupru. Dac─â vrei s─â afli mai multe despre cupru ╚Öi beneficiile sale, cite╚Öte blogul nostru.

Ce po╚Ťi g─âsi pe fabricadetuica.ro?

Fabrica De ╚Üuic─â┬« este primul ╚Öi cel mai mare magazin online din Rom├ónia, ├«nfiin╚Ťat ├«n anul 2013 ╚Öi dedicat at├ót instala╚Ťiilor de distilare – hobby sau profesionale – c├ót ╚Öi vaselor ╚Öi accesoriilor din cupru pentru buc─ât─ârii ╚Öi restaurante.

Evident, pasiona╚Ťii vor putea g─âsi aici o sumedenie de modele de cazane de ╚Ťuic─â din cupru, fabricate ├«n Serbia ╚Öi complet echipate cu amestec─âtor, focar ╚Öi r─âcitor, cu o capacitate ├«cep├ónd de la 25 litri ╚Öi ajung├ónd p├ón─â la 350 litri, precum ╚Öi o selec╚Ťie unic─â ├«n Rom├ónia de alambicuri pentru ╚Ťuic─â

O alt─â categorie bestseller o reprezint─â alambicurile cu coloan─â, dedicate extragerii uleiurilor esen╚Ťiale ╚Öi apelor florale, dar ╚Öi parfumurilor, esen╚Ťelor sau lichiorurilor aromate.

Cea mai mare gam─â o reprezint─â ├«ns─â vasele de cupru create ├«n atelierele din Portugalia ╚Öi India, de c─âtre artizani cu experien╚Ť─â din tat─â ├«n fiu. Ibrice pentru cafea ╚Öi ceainice, ceaune, oale din cupru, carafe, c─âni, ustensile de buc─ât─ârie sau seturi de fondue – pe toate le g─âse╚Öti, ├«ntr-o selec╚Ťie foarte divers─â, pe fabricadetuica.ro.

Cele mai mari reduceri ale anului – Black Friday 2019

Anul acesta, Black Friday se desf─â╚Öoar─â ├«n dou─â etape, astfel ├«nc├ót cei dornici s─â achizi╚Ťioneze produsele preferate, o pot face beneficiind de cele mai bune pre╚Ťuri de peste an, discounturi de p├ón─â la 30% la produse selec╚Ťionate, vouchere cadou, produse cadou ╚Öi multe alte surprize. 

Prima etap─â: ├«ntre 15 – 17 Noiembrie 

A doua etap─â: ├«ntre 22 – 24 Noiembrie

Sfat: pentru a reu╚Öi s─â pune╚Ťi ├«n co╚Öul de cump─âr─âturi produsele preferate la cele mai bune pre╚Ťuri, v─â recomand─âm s─â v─â abona╚Ťi la newsletter, pentru a afla primii ce produse cu discount ve╚Ťi putea cump─âra. 

Ce garan╚Ťii ai pe fabricadetuica.ro?

  • consultan╚Ť─â specializat─â ╚Öi sfaturi ├«n alegerea produselor;
  • peste 14.000 clien╚Ťi multumiti;
  • flexibilitate ├«n modul de plat─â;
  • transport gratuit;
  • verificarea coletelor la livrare;
  • transparen╚Ť─â 100%;
  • ├«nlocuirea produselor comandate ori solicitarea primirii banilor ├«napoi, dac─â nu sunte╚Ťi mul╚Ťumi╚Ťi de produs.

Te a╚Ötept─âm a╚Öadar s─â-╚Ťi alegi elementele pove╚Ötii tale sau s─â┬áne┬áspui cum te putem ajuta s─â g─âse╚Öti produsele de care ai nevoie.┬áSuntem la un click distan╚Ť─â de tine.