Black Friday – perioada ideală pentru cumpărături de lux

Indiferent de situația financiară a fiecăruia, este imposibil ca ultimul an să nu se fi resimțit în bugetul de cumpărături. Toate scumpirile care au venit pe neașteptate au făcut ca multe lucruri să treacă în planul doi și să fie amânate pentru când se vor mai liniști prețurile. Din fericire, Black Friday ne bate la ușă și se anunță reduceri dintre cele mai mari la o gamă variată de produse din toate categoriile.

Dacă îți plac lucrurile scumpe, de lux, atunci avem o veste bună pentru tine. Black Friday vine cu o mulțime de promoții cel puțin interesante și la câteva categorii de produse din această gamă.

Când este Black Friday 2022?

Anul acesta, Black Friday România este anunțat oficial la data de 11 noiembrie 2022. Totuși, fiecare magazin sau comerciant poate decide care va fi data la care începe campania de reduceri Black Friday, precum și durata acesteia. Pentru a fi la curent cu promoțiile tuturor, îți recomandăm să urmărești site-uri de specialitate, unde vei găsi o listă cu magazinele participante la campania de Black Friday, precum și cu o parte dintre produsele pe care le poți găsi la cele mai bune prețuri din an.

Ce produse de lux poți găsi la reducere de Black Friday?

De obicei, brandurile de lux nu aplică reduceri la produse, deoarece se presupune că ar avea un impact negativ asupra reputației acestora. Totuși, te poți bucura de acest gen de articole și la prețuri mai mici, prin intermediul unor magazine de tip outlet care, pe lângă faptul că au prețuri bune în general, de obicei se alătură și campaniei de Black Friday, ceea ce face produsele mult mai accesibile.

Reduceri Black Friday la parfumuri de lux

Cele mai populare produse de lux pe care le poți găsi la reducere în perioada de Black Friday sunt parfumurile. Carolina Herrera, DIOR, Chanel, Yves Saint Laurent, Gucci, Mugler, Versace sau Lancôme sunt doar câteva dintre brandurile de lux la care te poți bucura de reduceri la parfumuri în perioada de reduceri Black Friday.

Reduceri Black Friday la haine, încălțăminte și accesorii de lux

După cum s-a menționat mai sus, deși marile branduri nu oferă reduceri la colecțiile de produse, poți totuși să te bucuri de articole de lux prin intermediul unor retaileri cum sunt outlet-urile. De reduceri la branduri premium poți profita și prin intermediul unor site-uri cum sunt FashionDays sau AboutYou, care și-au anunțat deja participarea la cel mai mare eveniment de reduceri din an. Aici poți găsi diferite articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, dar și accesorii, cum sunt gențile, ochelarii de soare, ceasurile sau portofelele.

Nu lăsa scumpirile ce au avut loc în ultimul an să îți restrângă complet bugetul de cumpărături – alege Black Friday și bucură-te în continuare de produsele de calitate pe care le meriți.