Black Friday România: Idei de cadouri pentru copii

Copiii sunt cel mai ușor de mulțumit atunci când vine vorba de cadouri, iar perioada de reduceri Black Friday reprezintă momentul ideal pentru a le pregăti surprizele de moș Nicolae, moș Crăciun sau pentru Anul Nou.

Totuși, dacă nu ești părintele copilului și pur și simplu nu îți vine nicio idee de ceva ce ar putea să îi facă ziua mai bună, atunci îți venim în ajutor cu câteva idei care te vor scoate din impas și te vor ajuta să găsești repede varianta cea mai bună, în funcție de vârsta micuțului.

Idei de cadouri pentru bebeluși pe care le poți cumpăra de Black Friday 

Pentru bebeluși, jucăriile ar trebui să fie dintre cele mai colorate, care produc sunete și au diferite texturi, ce îi ajută pe cei mici să descopere și să experimenteze lucruri noi. Dacă vrei să alegi ceva practic, care să le fie de ajutor și părinților, îți poți îndrepta atenția către premergătoare sau antemergătoare. 

Din categoria jucăriilor reduse de Black Friday pentru bebeluși poți alege diferite centre de activități, jucării pentru dentiție, covorașe de joacă, zornăitoare sau seturi de jucării pentru baie.

Idei de cadouri pentru copii între 1-3 ani pe care le poți cumpăra de Black Friday 

După 1 an, copilul deja începe să meargă și este curios de ceea ce vede în preajmă, începe să imite comportamentul adulților și devine conștient de scopul obiectelor din jurul lui. Între 1 și 3 ani, pe lista celor mai apreciate cadouri pentru copii se pot pune instrumente muzicale simple, măsuțe de joacă, jucării ce necesită coordonare, cum sunt cele care pot fi trase sau împinse, creioane colorate, cuburi de construit sau diferite jocuri de asociere și sortare.

Tot acum poți începe să îți îndrepți atenția și asupra cărților interactive cu animale, culori, numere sau orice lucruri interesante pentru copii, pe care le poți găsi la oferte foarte bune în perioada de reduceri Black Friday.

Idei de cadouri pentru copii între 3-6 ani pe care le poți cumpăra de Black Friday

Începând cu vârsta de 3 ani, copii încep să își folosească imaginația și devin interesați de jocuri complexe, care implică mai mulți participanți. Acum este timpul pentru diferite jocuri ce implică creație, cum ar fi seturile de desen, de modelare, căsuțele complexe de joacă, biciclete sau trotinete speciale pentru această vârstă sau chiar decorațiuni cu personajele preferate din desene animate.

Indiferent de vârstă, sunt și câteva tipuri de cadouri care pot fi dăruite oricând și nu necesită prea mult efort. Printre acestea se numără puzzle-urile – găsești modele adaptate la orice vârstă – și hainele, care sunt întotdeauna un cadou util. Îți recomandăm să urmărești care dintre magazinele pentru copii participă la campania de reduceri Black Friday România și cu siguranță vei găsi inspirația de care ai nevoie.