Black Friday te trimite în vacanță

Ofertele de Black Friday au început în ultimii ani să fie dintre cele mai diverse, astfel că dacă la debutul evenimentului din 2011 reducerile se concentrau pe produse din gama celor electronice, acum poți găsi discounturi surprinzătoare inclusiv la servicii medicale sau de turism.

Ultimii doi ani au venit cu vânzări record la pachete turistice în perioada de Black Friday, mai multe agenții de voiaj anunțând că participă și în acest an cu oferte foarte bune, pentru orice buzunar. Astfel, dacă vrei să te bucuri de următorul concediu fără ca acesta să aibă un preț piperat, perioada de reduceri Black Friday va fi perfectă pentru tine.

Care sunt cele mai populare destinații de vacanță reduse de Black Friday?

În anii trecuți, cele mai populare destinații de vacanță care au beneficiat de reduceri în perioada campaniei de Black Friday au fost cele autohtone, la munte sau la mare. Agențiile de turism au vândut pachete pe litoralul românesc cu reduceri de până la 80%.

Totodată, pentru cei care plănuiesc să petreacă Crăciunul sau Revelionul departe de casă, Black Friday poate fi ocazia ideală de a găsi oferte pentru această perioadă, atât în țară, cât și în străinătate.

Printre cele mai populare destinații de vacanță reduse în anii trecuți de Black Friday au fost și multe sejururi în afara țării, mai ales în insulele din Grecia sau chiar destinații ceva mai exotice, cum ar fi Maldive, Zanzibar, Kenya, Costa Rica sau Sri Lanka. Pentru city break-uri în Europa sau croaziere pe mări și oceane, prețurile au fost reduse cu până la 50%, aceasta fiind ocazia perfectă pentru cei care iubesc să călătorească în afara țării și să descopere locuri și culturi noi.

Unde găsești cele mai bune reduceri la vacanțe de Black Friday?

Pentru a nu pierde ofertele cele mai bune din an la vacanțe, îți recomandăm să urmărești agențiile de turism care își anunță participarea la ediția Black Friday România 2022. În funcție de specificul fiecărei agenții, poți profita de prețuri reduse la vacanțe în țară sau în străinătate.

Totodată, reduceri de Black Friday România găsești și pe Booking, cea mai cunoscută agenție de turism pentru rezervări de călătorii. În anii trecuți, reducerile pe această platformă au ajuns până la 30%.

Printre cele mai bune oferte la vacanțe de Black Friday se numără și reducerile la bilete de avion. Până acum, s-au practicat fie reducerile clasice, care au ajuns și la 50%, fie ofertele prin vouchere.

Black Friday 2022 se anunță a fi unul reușit și pe partea de vacanțe, așa că îți recomandăm să fii cu ochii în patru. Vacanța ideală poate fi după colț și te așteaptă să o prinzi la reducere!