Cele mai bune reduceri de pret din an pentru semineele de la PEFOC!

22! Atatia ani de experienta avem pe piata termicelor din Romania!

Echipa PEFOC pune acceasi pasiune ca la inceput: construim seminee, distribuim echipamente si incalzim locuintele din toate colturile Romaniei – si la propriu, si la figurat! Este al doilea an in care ne aliniem alaturi de celalalte companii de Black Friday, pentru a etala cele mai bune reduceri de pret, domeniul nostru fiind seminee si accesorii!

Cu toate ca cele mai bune preturi pentru seminee, in general, se ofera vara, noi am decis ca si acum, in mijlocul sezonului, putem oferi promotii si preturi competitive pentru produsele din portofoliul PEFOC!

Daca iti doresti un semineu pe lemne, o soba rustica din fonta sau o centrala pe peleti pentru caminul tau, noi iti oferim produse si solutii de inalta calitate, furnizate de producatori de talie europeana, recunoscuti la nivel mondial. La noi gasesti zeci de modele de seminee si alte dispozitive de incalzire, adaptabile nevoilor si preferintelor tale! 

Echipa noastra iti sta la dispozitie cu consultanta de specialitate, sfaturi si detalii tehnice! Pe langa produse profesionale, noi iti putem oferi si montaj sau constructie de seminee executat de profesionisti calificati si cu experienta in domeniu, punandu-te in contact cu unul dintre partenerii nostri locali de incredere din judetul tau! Asadar, pastram sloganul de la inceputuri al companiei: noi facem totul, tu doar pui pe foc!

Daca locuiesti la apartament sau ai un buget redus, avem solutii si pentru tine. Pe langa clasicele seminee sau sobe pe lemne, poti alege un semineu decorativ: electric sau cu bioetanol, oferta noastra fiind foarte bogata si variata. De asemenea, avem si optiuni pentru exterior: gratare profesionale ceramice, cuptoare pentru pizza sau paine, vetre exterioare de gradina sau incalzitoare de terasa pe gaz s.a.m.d.  

Pefoc iti ofera gama completa de produse si servicii pentru incalzirea locuintei tale, iar transportul este garantat pana la domiciliu. In plus, gama de focare, termofocare, sobe, cosuri de fum beneficiaza de transport gratuit!

Preturile? Pentru buzunarele oricui! Fii pe faza: avem lunar reduceri si promotii speciale la diferite dispozitive termice si accesorii! Asa ca nu rata un semineu bun la un pret bun! 

Profita de ofertele Black Friday fierbinti de pe www.pefoc.ro!