Completează-ți garderoba de Black Friday

Black Friday a devenit cunoscut în special pentru reducerile impresionante la electronice, de unde a și pornit integrarea campaniei la noi în țară. Din 2011, dată la care a avut loc prima ediție Black Friday România, și până în momentul de față, lucrurile au evoluat destul de mult, astfel că acum găsești reduceri la produse din cele mai neașteptate categorii, cum ar fi combustibili sau imobiliare.

Reduceri de Black Friday la îmbrăcăminte și încălțăminte

Un trend foarte popular în ultimii ani, pe care l-au adoptat multe magazine online, este oferirea de reduceri impresionante la produse din categoria de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii. Deși aceste tipuri de magazine au propriile campanii cu reduceri foarte mari, cele de soldări sezoniere de stocuri, iată că și de Black Friday poți găsi oferte și promoții foarte bune la haine sau încălțăminte.

De la transport gratuit și până la reduceri ce pot depăși 50%, perioada de Black Friday este una perfectă pentru a-ți reînnoi garderoba de sezon. Soldările de stocuri au loc la final de sezon, motiv pentru care este mai avantajos să profiți de reducerile de Black Friday și să ai în garderobă produse care sunt în tendințe sezonul respectiv.

La ce magazine de îmbrăcăminte și încălțăminte găsești reduceri de Black Friday?

Printre cele mai mari magazine care oferă reduceri de Black Friday la articole de îmbrăcăminte se numără FashionDays, Sinsay, LC Waikiki, Modivo, AboutYou, Miniprix, Stradivarius, Cropp și multe altele.

Dacă te interesează mai mult articolele de încălțăminte, indiferent dacă vorbim despre balerini, botine, cizme, ghete, pantofi eleganți, pantofi sport, sandale sau teniși, reduceri bune în perioada de Black Friday găsești la CCC, epantofi.ro, Tezyo, dEpurtat.ro, dar și pe FashionDays sau AboutYou.

Accesoriile sunt și ele la mare căutare cu ocazia reducerilor de Black Friday, cele mai vândute fiind produsele din categoriile de genți, portofele, rucsacuri sau trolere.

Merită să cumperi articole de îmbrăcăminte, încălțăminte sau accesorii de Black Friday?

Dacă te gândești că poate Black Friday nu este chiar cea mai bună perioadă ca să îți completezi garderoba, atunci ar trebui să arunci o privire pe ofertele magazinelor participante în perioada reducerilor. Vei vedea că ofertele sunt foarte bune și că poți beneficia de multe avantaje cu această ocazie.

Mai mult, fiind aproape de sărbătorile de iarnă, aceasta poate fi o ocazie bună pentru a scăpa de grija cadourilor. Cu siguranță știi ce le-ar plăcea prietenilor apropiați, iar hainele, încălțămintea sau accesoriile pot fi oricând un cadou extrem de apreciat.