Cum îți faci lista de cumpărături pentru Black Friday?

Cu toții așteptăm cu sufletul la gură ziua în care încep reducerile de Black Friday, aceasta fiind perioada cu cele mai multe promoții din an. Campania este o oportunitate excepțională pentru cei care își doresc să cumpere inteligent, adică să se bucure de produse calitative la prețuri mult mai bune decât în timpul anului. Pentru a profita la maxim de această ocazie, noi te sfătuim să îți planifici lista de cumpărături în avans, iar astfel îți vei îmbunătăți șansa de a economisi sume considerabile.

Cum ar trebui să îți faci lista de cumpărături pentru a fi sigur că vei profita de tot ceea ce îți poate oferi această sărbătoare a reducerilor? Ei bine, dacă urmezi câteva sfaturi simple, îți garantăm că vei avea un Black Friday reușit din toate punctele de vedere.

Sfaturi pentru întocmirea listei de cumpărături pentru Black Friday

În cazul în care nu ești obișnuit să îți faci cumpărăturile într-un mod organizat, atunci ratezi destul de multe avantaje ale acestei practici. În primul rând, documentarea pe care o faci la întocmirea listei te va ajuta să te familiarizezi cu oferta de pe piață și vei ști exact unde găsești cel mai bun preț, dar și cele mai bune condiții de vânzare.

Hai să vedem care sunt sfaturile pe care ar trebui să le urmezi pentru a avea o listă de cumpărături impecabilă, după care îți vei da seama singur de ce este importantă, dar și ce beneficii îți poate aduce.

  1. Stabilește bugetul de cumpărături

Orice listă de cumpărături ar trebui să înceapă cu stabilirea bugetului, pas important pentru a te asigura că vei putea cumpăra produsele de pe listă fără să îți depășești posibilitățile financiare. Decide care este suma pe care îți permiți sau ești dispus să o aloci cumpărăturilor de Black Friday, apoi împarte bugetul pe categorii, pentru a-ți fi mai ușor să alegi produsele care se vor încadra în aceste limite.

  1. Prioritizează produsele

După ce ai stabilit bugetul, vezi ce categorii de produse sunt cele mai importante pentru tine și dacă se merită să le achiziționezi de Black Friday. De exemplu, dacă ai nevoie de filtre de apă, dar ai în plan să îți cumperi și un televizor nou, automat îți vei îndrepta atenția asupra televizorului, deoarece economiile pe care le poți face la acest produs depășesc cu mult suma pe care o poți economisi din produse mici, așa cum sunt filtrele de apă. Astfel, prioritizând produsele vei putea să te concentrezi asupra cumpărăturilor esențiale și să te asiguri că nu ratezi ofertele lor.

  1. Caută oferte în avans

Sunt magazine care fac publice informațiile despre reducerile de Black Friday înainte de începerea propriu-zisă a evenimentului, iar acest lucru îți permite să identifici din timp cele mai bune oferte.

  1. Fă un document cu toate produsele pe care vrei să le cumperi și compară prețurile

După ce ți-ai prioritizat achizițiile și ai făcut o mică cercetare pentru a vedea dacă sunt oferte afișate în avans, e timpul să îți structurezi puțin lista de produse pe care vrei să le achiziționezi. Poți face un fișier în care să treci produsele dorite, pe care să le cauți apoi la diferite magazine online. Notează inclusiv prețurile actuale în tabel și verifică la câteva zile dacă au apărut modificări. În ziua evenimentului vei ști exact unde trebuie să cauți și ce magazin oferă cea mai bună reducere.

  1. Înscrie-te la newslettere

Multe magazine online aleg să își fidelizeze clienții prin oferte exclusive pe newsletter, motiv pentru care îți recomandăm să te abonezi la acestea. Mai mult, vei fi cu siguranță anunțat înainte de începerea reducerilor și nu vei rata nicio ofertă specială.

  1. Cumpără cu încredere

În ziua în care începe Black Friday, asigură-te că ai toate informațiile la dispoziție și cumpără cu încredere produsele pe care ți le-ai pus pe listă. Acum a venit momentul să te bucuri de roadele muncii depuse și să faci cumpărături inteligente.

După cum ai văzut mai sus, întocmirea unei liste de cumpărături pentru Black Friday se face destul de ușor, iar rezultatele merită fiecare minut pe care îl petreci pentru a o face. Cu ajutorul ei, vei profita la maxim de reducerile și ofertele acestei perioade, iar la final vei fi împăcat cu achizițiile pe care le-ai făcut.